Acest concurs a expirat în data de 2020-10-31. Vezi concursurile active aici.
Castiga super premii cu Orange TV Go si AXN HD!

Intra in Orange TV Go intre 2 si 30 octombrie si urmareste filme si seriale de actiune, precum “Alex Rider”, pe canalul AXN HD, cu acces liber. Vei fi inscris automat la tragerea la sorti pentru una dintre cele 3 console PlayStation® 4 PRO.

Descopera serialul “Alex Rider”, in premiera exclusiva pe AXN HD, in fiecare marti de la ora 23:00, si afla povestea unui adolescent obisnuit care a fost antrenat toata viata sa, fara sa stie, pentru a ajunge spion MI6.

Bazat pe volumul „Point Blanc” de Anthony Horowitz, vandut in peste 20 milioane de exemplare la nivel global, thriller-ul “Alex Rider” a fost filmat in Marea Britanie si Romania - scenele de la Point Blanc au fost filmate integral in Muntii Bucegi. Iar cunoscuta actrita Ana Ularu o interpreteaza pe Eva Stellenbosch, decanul academiei Point Blanc si cea care il va pune mereu in dificultate pe Alex Rider.

Cum poti accesa Orange TV Go:

  • Intra pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau in aplicatia Orange TV Go pentru smartphone si tableta, disponibila in Play Store si App Store sau prin aplicatia pentru smart TV, disponibila in Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen;
  • Intra in aplicatie si inregistreaza-te cu numarul tau de telefon Orange sau numele de utilizator si parola My Orange si ai acces gratuit la AXN HD in perioada campaniei;
  • Daca nu ai deja un cont online Orange, iti poti crea unul pe site-ul orange.ro.

Traficul de date corespunzator accesarii canalului HISTORY Channel HD va fi taxat in functie de tariful standard corespunzator pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)