Acest concurs a expirat în data de 2021-10-01. Vezi concursurile active aici.
Pregateste-te sa evadezi!

Un oras port la Marea Mediterana, un planetarium, un oceanarium, cel putin un muzeu interactiv, al treilea oras ca marime din Peninsula Iberica si amprenta arhitectului Santiago Calatrava, Valencia este locul perfect pentru a admira intalnirea dintre vechi si nou, alaturi de persoana preferata. Va puteti lamuri impreuna, la fata locului, acceptand provocarea noastra de a castiga un city date cu Valencia.

Ce trebuie sa faci:

In perioada 1-30 septembrie orice comanda finalizata pe carturesti.ro intra la tragere la sorti pentru 3 city breaks la Valencia. Tot ce trebuie sa faci este sa bifezi casuta "Da, vreau sa particip la campania City break la Valencia" atunci cand te afli la checkout. Mai multe comenzi, mai multe sanse de castig!

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti pana pe 22 octombrie 2021 si anuntati pe carturesti.ro si pe pagina noastra de Facebook dupa procesul de confirmare.

Ce poti sa castigi:

  • 3x sejur pentru 2 persoane, cu 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus intr-un hotel de 3 stele, bilet de avion Bucuresti - Valencia - Bucuresti, cu taxe de aeroport si bagaj incluse

Campania promotionala este organizata si se desfasoara in perioada 01 septembrie - 30 septembrie 2021, pe intreg teritoriul Romaniei.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)