Acest concurs a expirat în data de 2020-06-27. Vezi concursurile active aici.
Intra in vacanta parintilor si castiga un Smart TV de la LG in Desteptarea!

Incepe vacanta copiilor, dar de data aceasta incepe vacanta parintilor care au jonglat in toata aceasta perioada atipica intre rolul de parinte si cel de profesor si educator pentru copiii lor.

LG vine in intampinarea acestora cu noua gama de televizoare, cu momente speciale si premii smart la Europa FM, menite sa recunoasca public si sa recompenseze eforturile depuse in toata aceasta perioada.

In Desteptarea, Vlad, George si Luca le ofera tuturor parintilor sansa de a rememora provocarile si satisfactiile obtinute in perioada de izolare si le recompenseaza straduinta celor mai isteti dintre ei cu premii de vacanta relaxanta, plina de distractie, de la LG Electronics.

Ce trebuie sa faci:

Povesteste-ne o amintire frumoasa si de ce nu, haioasa, din perioada de izolare, traita alaturi de ai tai si poti fi chiar tu cel “scos in fata” la festivitatea de premiere de final de an, pentru a primi recunoasterea publica si premiul mult visat: un voucher in valoare de 1.000 de lei pentru a-ti achizitiona un Smart TV LG pe gustul tau, care sa-ti aduca mai multa distractie intr-o vacanta bine-meritata!

Asculta, in fiecare dimineata, Desteptarea.

Ai sansa sa fii sunat, in direct, de Vlad, George si Luca si sa povestesti experienta ta la radio. 

Ce poti sa castigi:

Premiul este un voucher de cumparaturi la un magazin online in valoare de 1.000 de lei, cu care poti achizitiona un Smart TV pe gustul tau de la LG.

Campania promotionala este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei in perioada cuprinsa intre data de 13 iunie - 26 iunie 2020, in conformitate cu prevederile regulamentului oficial.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)