Acest concurs a expirat în data de 2023-02-13. Vezi concursurile active aici.
Tuborg da tonul ofertelor de iarna!

Ce trebuie sa faci:

Inscrie-te in Clubul Tuborg si cumpara 20 de beri la pret special - 44,50 RON (TVA inclus), pret exclusiv pentru membrii clubului Tuborg!

La oricare oferta cumparata, ai sansa de a castiga, saptamanal, una dintre cele 11 perechi de casti Samsung Galaxy Buds Live.

La minimum 10 oferte cumparate, pana la finalul campaniei, ai sansa de a castiga unul dintre cele 2 smartphone-uri Samsung Galaxy Z Fold3.

Pentru a putea beneficia in continuare de ofertele Club Tuborg, sau daca vrei sa intri in Club Tuborg, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

  • acceseaza pagina tuborg.ro/club-tuborg
  • completeaza formularul de inscriere
  • vei primi un e-mail de confirmare - trebuie sa accesezi link-ul din e-mail pentru completarea inscrierii in Club Tuborg

Ce poti sa castigi:

  • 2 smartphone-uri Samsung Galaxy Z Fold3
  • 11 perechi de casti Samsung Galaxy Buds Live

Poti cumpara maximum 15 oferte.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Daca cumparatorul nu detine sticle goale de Tuborg 0,5L la schimb, acestea se achizitioneaza la pretul de 0,65 RON+TVA bucata. Ambalajul de tip naveta nu se comercializeaza.

Promotie "Club Turborg Iarna 2022" se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 28 octombrie 2022 - 12 februarie 2023.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (3 Voturi)