Acest concurs a expirat în data de 2022-05-02. Vezi concursurile active aici.
Huawei implineste 1 an de la lansarea magazinului online.

Inregistreaza-te acum pe Huawei Store si poti castiga premii speciale!

Ce trebuie sa faci:

Daca si tu faci parte din cei peste 130.000 de abonati ai magazinului Huawei Store, hai sa sarbatorim impreuna implinirea unui an, prin oferte speciale si surprize pe masura!

Iar daca inca nu te-ai inregistrat, acum este momentul! Viziteaza site-ul huaweistore.ro, aboneaza-te si zilnic ai sansa de a castiga un WATCH 3 Pro sau o pereche de FreeBuds Lipstick.

Toti cei inscrisi primesc automat vouchere in magazinul online, in valoare de 50, 100, 299 si 599 lei.

Toti cei care cumpara in valoare de minimum 200 lei in perioada campaniei au sansa de a castiga unul dintre cele doua laptopuri MateBook X Pro puse in joc saptamanal.

Nu uita sa participi in fiecare zi la Roata Norocului! Ai zilnic sansa de a invarti roata de doua ori si sa castigi vouchere surprinza, pe care le poti apoi utiliza pentru cumparaturi pe huaweistore.ro.

Ce poti sa castigi:

  • 4 ceasuri smartwatch WATCH 3 Pro
  • 14 perechi de casti Bluetooth FreeBuds Lipstick
  • 2 laptopuri MateBook X Pro 

Campania promotionala "Huawei Store implineste 1 an" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 18 aprilie - 01 mai 2022.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

3 din 5 (6 Voturi)