Acest concurs a expirat în data de 2021-05-24. Vezi concursurile active aici.

Ce trebuie sa faci:

Cumpara orice produs participant al brandului Alexandrion din magazinele fizice sau online, in perioada campaniei, inscrie data si numarul bonului fiscal/ facturii fiscale prin SMS la numarul 1843 sau pe www.castigacualexandrion.ro si poti castiga prin tragere la sorti unul dintre premiile campaniei.

Ce poti sa castigi:

  • 1x 2 bilete la primul meci al echipei de tineret a Romaniei la Campionatul Mondial de la Tokio, bilete de avion dus-intors pentru 2 persoane, cazare 4 nopti la un hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, taxa de viza si diurna in valoare maxima de 10.000 euro net
  • 9x kit profesionist fotbal (geanta pentru echipamentul sportiv, tricou de fotbal, sort de fotbal, jambiere si bidon apa - toate produsele marca Adidas
  • 630x minge Alexandrion

Campania promotionala "Faci echipa cu Alexandrion" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 22 martie - 23 mai 2021.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)