Acest concurs a expirat în data de 2020-11-30. Vezi concursurile active aici.
MultiBonus iti este alaturi de 15 ani!

Hai sa sarbatorim impreună 15 ani de prietenie, de experiente frumoase si de beneficii MultiBonus cu un joc captivant!

Ce trebuie sa faci:

Te invitam sa intri in statia MOL si sa gasesti toate cele 15 puncte MultiBonus ascunse in jocul nostru. Apoi inscrie-te in tragerea la sorti si poti castiga unul dintre cele 300 de premii! Asigura-te ca te-ai inscris o singura data cu o serie de card MultiBonus valida in baza MOL Romania.

Cauta-le pe toate in zonele MOL Shop, MOL Fresh Corner si pe platforma de alimentare MOL. Apasa click de fiecare data cand descoperi un punct daca joci de pe desktop sau tap screen daca joci de pe telefonul mobil!

Nu uita ca ai 10 de vieti, iar fiecare click/tap in afara punctelor MultiBonus inseamna o viata pierduta.

Ce poti sa castigi:

  • 150 x de cadouri a cate 1000 puncte de loialitate
  • 50 de rucsacuri sport, 50 baterii externe si 50 termosuri cu termometru integrat, personalizate cu logo aniversar MultiBonus 15 ani.

Campania promotionala "Sarbatoarea Punctelor Multibonus" este organizata si se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in perioada 30 octombrie – 29 noiembrie 2020.  Regulamentul promotiei este disponibil gratuit pe  www.heidi-chocolate.com.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

3 din 5 (2 Voturi)