Acest concurs a expirat în data de 2021-01-24. Vezi concursurile active aici.
Un cont care ma rasplateste!

Ce trebuie sa faci:

Cu Orange Money esti rasplatit atunci cand faci transferuri valutare din aplicatie. Ai 0 comisioane si poti castiga 100 euro lunar, prin tragere la sorti.

Fiecare tranzactie eligibila cu valoarea de minimum 480 RON initiata intr-unul din intervalele lunare (asa cum sunt acestea definite in regulamentul campaniei), catre conturi/ coduri IBAN diferite, participa automat la tragerea la sorti aferenta intervalului lunar in care a fost initiata. Asadar, mai multe tranzactii aduc mai multe sanse de castig in tragerile la sorti. Insa, mai multe tranzactii initiate catre acelasi beneficiar (acelasi numar de cont / cod IBAN) reprezinta o singura sansa in concurs. Un platitor poate castiga maximum un premiu la fiecare tragere la sorti.

Ce poti sa castigi:

  • 10 x premii in bani, fiecare in valoare de 100 Euro

Campania „Un cont care ma rasplateste” este organizata si se va desfasura pe teritoriul Romaniei, în perioada 24 august 2020 - 23 ianuarie 2021.  Regulamentul promotiei este disponibil gratuit pe www.orange.ro

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)