Acest concurs a expirat în data de 2021-04-03. Vezi concursurile active aici.
Asculta Desteptarea si alege sa schimbi lumea, cu mancarea sanatoasa din viitor de la Verdino!

Tu ce faci azi pentru viitorul copiilor tai? Asculta Europa FM si alege sa schimbi lumea, cu mancare din plante de la Verdino.

Fii pe faza in Desteptarea! Dupa semnalul de concurs, ai 5 minute la dispozitie in care sa trimiti mesaj audio sau text pe WhatsApp, la numarul de telefon 0728.111.222, care sa contina numele si raspunsul la intrebarea “Tu ce faci concret pentru viitorul copiilor tai?”

Ascultatorul care trimite cel mai interesant, responsabil si argumentat raspuns va intra in direct cu matinalii si va castiga un voucher de cumparaturi pe verdinoshop.ro, in valoare de 350 de lei.

Verdino este varianta mai sanatoasa si sustenabila a mancarurilor tale favorite.

Produsele vegetale Verdino au gust si aspect similar produselor traditionale din carne, dar sunt mai usoare pentru digestie, de post si mai sanatoase pentru mediul inconjurator.

Campania promotionala este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei in perioada 22 martie - 02 aprilie 2021.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)