Acest concurs a expirat în data de 2020-11-16. Vezi concursurile active aici.
Castiga premiile si amenajeaza caminul mult visat cu Nestlé Baby & me!

Ce trebuie sa faci:

  • Viziteaza reteaua de magazine partenere (Kaufland, Carrefour Hypermarket, Auchan, eMAG si Cora), intra online sau in aplicatiile comerciantilor in perioada 21 septembrie - 15 noiembrie, cumpara oricare dintre produsele participante Nestlé Infant Nutrition in valoare de minim 100 RON si poti castiga prin tragere la sorti premii saptamanale sau marele premiu de 10 000 Euro pentru caminul vostru. Campania se va desfasura periodic intr-un nou magazin partener care va fi anuntat pe site saptamanal (sau o data la doua saptamani).
  • Trimite prin SMS la 1796 codul de pe bonul fiscal, numele magazinului din care ai facut achizitia si inscrie-te in campanie!
  • Urmareste promotia Nestlé Baby & me si castiga premiile familiei tale!

Ce poti sa castigi:

  • 524x vouchere in valoare de 500 RON la unul din magazinele partenere (pentru un cos de cumparaturi complet al familiei tale)
  • 50x vouchere in valoare de 1.500 RON pentru achizitia de electrocasnice la unul din magazinele partenere
  • 10.000 Euro pentru reconditionarea caminului familiei tale (intra automat in tragerea la sorti toate bonurile inscrise din oricare din retelele de magazine participante mentionate in regulament)

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in magazinele din retelele Kaufland, Carrefour, Cora, Auchan (atat magazinele fizice, cat si platformele lor online), precum si magazinul online Emag. Campania se va desfasura in perioade diferite pentru fiecare retea de magazine, dupa cum urmeaza: Kaufland: 21 septembrie – 4 octombrie, Auchan: 30 Septembrie – 20 Octombrie, eMAG: 1 – 14 Octombrie, Carrefour Hypermarket: 15 – 28 Octombrie, Cora: 2-15 Noiembrie. Regulamentul promotiei este disponibil gratuit pe www.nestlebaby.ro.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (2 Voturi)