Acest concurs a expirat în data de 2023-02-02. Vezi concursurile active aici.
Traieste aventura impreuna cu familia ta!

Ce trebuie sa faci:

Cumpara produse din gama de cereale si/sau batoane de cereale pentru mic dejun Nestlé participante in campanie, cu sau fara ambalaj promotional si poti castiga o sticla termos Jurassic World Dominion de culoare neagra sau portocalie.
In plus, intri automat in extragerea de la finalul campaniei in urma careia poti castiga premiul cel mare de 10.000 lei.

Ce poti sa castigi:

  • 800x termos Hoban Jurassic World Dominatia - culoare neagra sau portocalie
  • 1x 10.000 lei

Produsele Participante in Campanie sunt produse din gama de cereale si/sau batoane de cereale pentru mic dejun Nestlé, cu sau fara ambalaj promotional: Cini Minis, Strawberry Minis, Chocapic, Cookie Crisp, Honey Cheerios, Lion, Nesquik. Lista completa a Produselor Participante poate fi consultata in Regulamentul Oficial al Campaniei.

Campania promotionala "Traieste aventura impreuna cu familia ta!" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 01 iunie 2022 - 01 februarie 2023.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (16 Voturi)