Acest concurs a expirat în data de 2020-10-23. Vezi concursurile active aici.
Câștigă cel mai puternic laptop de 13’’ din lume. Un Dell XPS 9310 2-in-1 te așteaptă la un click distanță!

În aceste vremuri, când sunt multe restricții, căutăm să ne concentrăm mai mult de lucrurile mici din jurul nostru. Acele lucruri care ne aduc bucurii și ne îmbogățesc viața. Acesta este mesajul campaniei Dell Technologies de pe Blogul Manafu.ro.

Puteți câștiga un super-laptop premium, modelul Dell XPS 9310 2-in-1 într-un concurs ce are loc pe acest blog.

Proaspăt lansat la finalul lunii septembrie, noul XPS a fost clar gândit pentru timpurile actuale, fiind adresat creatorilor de conținut, antreprenorilor și în general profesioniștilor din mediul de afaceri, care au nevoie de mobilitate, durabilitate, performanță și un design modern.

Tot ce trebuie să faci este să:

  • 1) Intri pe Facebook și îi dai share (distribui) acestui post, adăugând hashtag-urile #TheLittleBIGThings #XPS2in1 #DellRomania (pe toate trei);
  • 2) Intri în acest link și să alegi o specificație (avantaj, opțiune) care îți place cel mai mult;
  • 3) Comentezi în acel post de pe Facebook cu specificația aleasă și link-ul care arată că ai dat share (ai distribuit la tine pe perete);

Toate detaliile despre concurs sunt aici.

Concursul este deschis persoanelor majore din România, până pe 22 octombrie. Un participant poate lăsa un singur comentariu și trebuie să întrunească cele 3 cerințe (1. distribuie postul meu de Facebook cu cele 3 hashtags, 2. alege o specificație din postul de pe blog, 3. lasă aici un comentariu cu specificația aleasă și cu link-ul share-ului tău). Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și anunțat în acest post pe 23 octombrie.

5 din 5 (6 Voturi)