Ambient lanseaza Tombola Pastelui 2024.

Cu ocazia sarbatorilor pascale, Ambient lanseaza Tombola Pastelui 2024, o oportunitate minunata de a castiga premii speciale in timp ce te bucuri de cumparaturi de calitate.

Ce trebuie sa faci:

In perioada 1 aprilie 2024 - 4 mai 2024, fiecare client care face cumparaturi in valoare de minim 100 lei in magazinele participante ale retelei Ambient primeste un talon de tombola. Mai multe cumparaturi inseamna mai multe sanse de castig: pentru fiecare prag de 100 lei cheltuiti, primesti un talon suplimentar. De exemplu, daca cheltuiesti 200 lei, veti primi doua taloane, iar pentru 300 lei, trei taloane si asa mai departe.

Pentru a-ti inscrie taloanele in tombola si a avea sansa de a castiga, trebuie doar sa completezi talonul cu informatiile tale si sa-l introduci in urna special amenajata la iesirea din magazinele participante. Este atat de simplu!

Ce poti sa castigi:

Sunt 139 de premii acordate in tombola, inclusiv trimmere electrice, statuete pentru exterior, ghivece, jardiniere decorative, masini de insurubat, aparat de spalat sub presiune, polizoare, vopsea antimucegai, boiler electric Isea, chiuvete, dispozitive sanitare si multe altele.

Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in perioada 01 aprilie – 04 mai 2024.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.