Acest concurs a expirat în data de 2023-01-01. Vezi concursurile active aici.
Activeaza factura pe e-mail si castiga premii zilnice, saptamanale si lunare. Faci un bine pentru natura, iar noi te premiem!

Cand renunti la factura tiparita pe hartie, binele facut iti este rasplatit de natura cu peisaje verzi, aer curat, umbra si racoare, iar de noi cu un titlu de aparator al planetei.

Ce trebuie sa faci:

Activeaza factura pe e-mail din contul tau E.ON Myline si poti castiga premii in fiecare zi.

Intra in contul tau E.ON Myline, sectiunea "Factura electronica", alege din lista locul de consum si da click pe butonul "Activeaza", accepta termenii si conditiile si da click din nou pe "Activeaza".

Daca nu ai inca un cont E.ON Myline, creeaza-ti unul gratuit si bifeaza activarea facturii electronice, inca de la creare.

Ai deja factura electronica? Ai mai multe sanse de castig! Fiecare badge si titlu colectat deja in contul E.ON Myline iti aduce sanse in plus de castig.

Ce poti sa castigi:

  • 132x voucher Kaufland in valoare de 100 lei fiecare
  • 25x telefon Samsung Galaxy A53, Dual SIM, 6GB RAM, 128GB, 5G, black
  • 1x aparat de aer condiționat Gree Muse 12.000 BTU
  • 1x trotineta electrica Ninebot KickScooter F30E powered by Segway
  • 1x centrala termica in condensare Vaillant ecoTEC Pro de 23kW
  • 1x kit Smart Philips HUE pentru acasa

Campania promotionala "Cand alegi factura electronica, natura iti da mai multe inapoi. Si noi te premiem!" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 22 august - 31 decembrie 2022.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

4 din 5 (2 Voturi)