Acest concurs a expirat în data de 2018-08-17. Vezi concursurile active aici.
Invaluie-ti pielea in noile arome orientale Ayurveda de la Tesori d’Oriente, pentru a te bucura, ori de cate ori vrei, de clipe de relaxare de neuitat.

Învăluie-ți pielea în noile arome orientale Ayurveda de la Tesori d’Oriente, pentru a te bucura, ori de câte ori vrei, de clipe de relaxare de neuitat. Câștigă și tu seturile cadou, inspirate din rețetele vechi de frumusețe din India, și lasă-te purtată de imaginație pe meleaguri necunoscute.

Setul conține:

  • Apă de toaletă: Amestecul de ingrediente prețioase, atent selecționate, te ajută să îți relaxezi mintea și trupul și să te simți oriunde ca într-o vacanță exotică. Notele subtile de portocală, lămâie și bergamot se îmbină perfect cu aromele de ylang-ylang, stânjenel și violetă și te transpun într-o oază de liniște, care te eliberează de stresul cotidian. 
  • Cremă de baie: Creează un spațiu de evadare din rutina zilnică, folosind aromele orientale ale cremei de baie îmbogățită cu aloe vera, gălbenele, ulei de amla, neem și susan. 
  • Gel de duș: Lasă-te cucerită de notele orientale și oferă-ți un moment de răsfăț parfumat. Aroma delicată și textura fină a uleiului de amla combinată cu cea a uleiului de patchouli îți lasă pielea catifelată și îți încântă simțurile.

Participa la concurs in perioada 31 iulie - 16 august 2018, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 3 seturi Tesori d’Oriente!