Acest concurs a expirat în data de 2018-08-06. Vezi concursurile active aici.
Condimenteaza-ti saptamana cu specialitati iberice! Si poti castiga un circuit de 8 zile in Portugalia si Santiago de Compostela!

Campania promotionala este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele Lidl, in perioada 30.07.2018 ora 00:00:01 – 05.08.2018 ora 23:59:59, ora Romaniei.

In cadrul campaniei, prin produse participante se vor intelege toate produsele comercializate in magazinele Lidldin gama Sol&Mar, identificate prin ambalaje ce au logo-ul Sol&Mar pe ambalaj. Produsele participante la campanie sunt disponibile in limita stocului existent in fiecare magazin.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie, pe perioada desfasurarii campaniei, sa cumpere de minimum 50 de lei si cel putin un produs Sol&Mar si sa inscrie codul unic de pe bonul fiscal pe site-ul surprize.lidl.ro. In cazul in care participantul indeplineste aceste conditii, va intra automat in tragere la sorti pentru premiile campaniei.

Premiul campaniei consta intr-o excursie tip circuit de 8 zile in Portugalia si Santiago de Compostela pentru 2 persoane.

Castigatorul va fi desemnat, prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii cu inscrieri valide.