Acest concurs a expirat în data de 2018-09-15. Vezi concursurile active aici.
Cursa Campionilor in instalatii electrice!

Campania "Cursa Campionilor in instalatii electrice!" se desfasoara in perioada: 21 mai 2018 ora 09:00, inclusiv, si se va incheia la data de 14 septembrie 2018 ora 23:59, inclusiv.

Campania se adreseaza tuturor Electricieni P.F. autorizati ANRE si Operatorilor economici atestati ANRE- P.J., P.F.A., intreprinderi individuale sau familiale care proiecteaza, executa si verifica lucrari de instalatii electrice.

In cadrul campaniei "Cursa Campionilor in instalatii electrice", vor fi acordate premii prin tragere la sorti in cadrul Tombolei Legrand. Participantii care se inscriu in Campanie pe site-ul www.castigculegrand.ro si ating pragul minim de 3.000 de lei fara TVA pentru produsele participante sunt inscrisi automat la Tombola.

Pentru a putea participa la campanie, un participant trebuie sa:

  • achizitioneze produse din marcile Legrand si Bticino, comercializate in Romania de catre Legrand Romania, organizatorul Campaniei;
  • acceseze site-ul www.castigculegrand.ro – sectiunea dedicata campaniei si sa isi creeze cont de utilizator;
  • incarce periodic copiile facturilor de achizitie a produselor participante la Campanie. Prin copiile facturilor se intelege: un scan sau o fotografie realizata cu telefonul mobil facturii originale de achizitie a produselor Legrand participante la campanie, care se va incarca in sectiunea "Contul Meu" pe pagina web a Campaniei "Cursa Campionilor in instalatii electrice", respectiv www.castigculegrand.ro, de catre participantul la campanie. Formatele acceptate sunt: PDF, JPG sau TIFF. Fişierul trebuie sa aiba maxim 5MB si respectiva imagine trebuie sa fie clara pentru a putea permite citirea informatiilor in vederea validarii. 

Validarea valorii produselor achizitionate inscrise pe facturile inregistrate pe site se va face in termen de maxim 3 zile de la incarcarea facturii. Incepand cu ultima saptamana a Campaniei, durata de procesare se poate prelungi cu inca 2 zile.

In functie de valoarea cumulata a facturilor validate la finalul campaniei, fiecare participant primeste un anumit numar de sanse de castig la tombola, astfel:

  • Prag1: > 3.000 lei, 1 sansa
  • Prag2: >10.000 lei, 2 sanse
  • Prag3: >20.000 lei, 3 sanse
  • Prag4: >30.000 lei, 4 sanse

Calculul se va face la valoarea fara TVA a produselor achizitionate.

  • La depasirea pragului de 3000 lei fara TVA, participantul este inscris automat la Tombola. In functie de valoarea cumulata a facturilor la finalul campaniei, fiecare participant are un anumit numar de sanse de castig – de exemplu, un participant cu o valoare cumulata de 21.500 lei, are 3 sanse de castig la tombola.

Pe facturi trebuie sa fie mentionate codurile de catalog pentru produsele Legrand si BTicino achizitionate. Data limita pentru incarcarea facturilor este 21 Septembrie 2018. Facturile inregistrate de catre Participanti in cadrul Campaniei "Cursa Campionilor in instalatii electrice" nu pot fi inregistrate in cadrul altor Campanii desfasurate de Legrand Romania.

Fiecare participant are dreptul de a castiga un singur premiu, iar premiile vor fi acordate prin tragere la sorti.

Se vor acorda 31 de premii in valoare totala de 91381 lei TVA inclus. Premiile sunt: 

  • Premiul cel Mare: 1x Ford Tourneo Courier Trend 1.0 EcoBoost 100 CP M5;
  • 30 de premii constand in produse Legrand: 
    • 20x Bloc Multipriza Mobil Vertical 4x2P+T, 2xUSB, incarcator wireless prin inductie, negru-aluminiu;
    • 5x Termostat wi-fi cu montaj aparent; 
    • 5x Kit VideoInterfonie Wi-Fi Classe300X13E: post exterior si post interior;

Fiecare participant are dreptul de a castiga un singur premiu, iar premiile vor fi acordate prin tragere la sorti.