Acest concurs a expirat în data de 2018-08-01. Vezi concursurile active aici.
Multa carne, multa energie

Multă carne, multă energie!

Pe stomacul gol sau după o legătură de rucola nu ai deloc spor.

Probabil nu avem toți de dat oile în strungă sau de mers în transhumanță, dar indiferent de activitățile pe care le desfășurăm, toți avem nevoie de energie să ne ducem treburile la bun sfârșit. Iar dacă e să o spunem pe aia dreaptă, nimic nu îți dă energie ca o bucățică de carne. Carnea este bună, iar consumul ei aduce o mulțime de beneficii. Sau dacă ar fi să le dăm crezare lui Ion și Dumitru:

Altfel răsare soarele când ai niște cărniță dinainte.

Iubitorii de mezeluri merită să știe câtă carne conțin produsele lor preferate și cum noi nu avem nimic de ascuns, am hotărât să vă facem pe plac, comunicându-vă procentele de carne din produsele Cris-Tim într-un fel în care să vă și binedispună. Vorba lui Ion, sau a lui Dumitru, sau a amândurora:

Lucrurile bune li se întâmplă iubitorilor de carne, pofticioși de viață.

Iar dacă tot vorbim de lucruri bune, aruncați mai jos o privire la procentele de carne din produsele noastre și vă invităm în magazine să le încercați pentru că atunci când în farfurie pui carne, pui de fapt proteine, pui mai multă energie pentru activitățile zilei.

Gustul plăcut al cărnii este cel mai la îndemână beneficiu, dar nu este singurul. Carnea ne stimulează buna dispoziție, ne ajută să ne concentrăm mai bine și să ne intensificăm performanțele intelectuale. Un consum chibzuit de carne este și un aliat de nădejde împotriva anemiei.

Ne bucurăm de produsele Cris-Tim cu multă carne datorită inovațiilor aduse de Eticheta Curată care, după un efort de aproape 5 ani, a ajuns să reprezinte încununarea unui proces de îmbunătăţire continuă, atât la nivel de reţetă cât şi la nivelul metodelor de fabricare şi ambalare. Astfel am reușit în premieră în România să lansăm produse fără monoglutamat de sodiu, adaos de soia, gluten, amidon, arome artificiale sau caregenan.

În plus, produsele Cris-Tim au un termen de valabilitate de două ori mai mare, el este obținut intr-un mod natural și de aceea produsele își păstrează gustul proaspăt până în ultima zi de valabilitate. Dacă ar fi să o spună mai simplu Ion sau Dumitru, ar zice:

Mănânci mai cu drag când știi ce pui în farfurie.

Cumpără în perioada campaniei orice produs Cristim ce are pe etichetă inscrisul galben cu roșu al procentajului de carne, de minim 15 Lei din orice magazin și înscrie datele de pe bonul fiscal pe www.cristim.ro/multacarne și ai șansa să câștigi unul dintre premiile puse în joc. 

Înscrie-te în promoție!