Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta Apple iPad Mini Wifi 32 GB sau unul dintre cele 20 routere wireless de la Cel!

Concurs: Castiga o tableta Apple iPad Mini Wifi 32 GB sau unul dintre cele 20 routere wireless!

Campania se va desfasura incepand cu data de 01.10.2013 si pana la data de 31.10.2013, inclusiv.

Mecanismul concursului:

Campania de promovare se desfasoara exclusiv pe pagina de internet www.cel.ro.

Pentru a participa la campanie, utilizatorii trebuie:

  • Sa posteze pe pagina dedicata de magazin oricarui produs TP-Link un comentariu care sa faca referire la utilizarea produsului
  • Comentariile postate vor fi considerate eligible in cadrul campaniei si, astfel, vor fi inscrise in tombola campaniei doar daca respecta urmatoarele conditii:
    • i. Sa contina opinia comentatorului referitoare la produs si modul de utilizare a produsului, care poate lua in calcul toate caracteristicile produsului si scenariile de utilizare descrise in manualul de utilizare al produsului. Opinia comentatorului poate aprecia favorabil sau nefavorabil modul de utilizare al produsului, scopul campaniei fiind acela de a obtine un feedback din partea utilizatorilor.
    • ii. Sa fie pertinent: comentariile care nu fac referire la produs sau la modul de utilizare al produsului descris in manualul de utilizare al produslui nu sunt eligibile pentru inscrierea in campanie
    • iii. Sa aiba cel putin 300 de caractere (incluzand spatiile si semnele de punctuatie).
  • Sa isi dea acceptul ca datele contului personal creat pe www.cel.ro sa fie inscrise in tombola campaniei pentru a fi folosite exclusiv pentru tragerea la sorti a premiilor campaniei.
  • Pentru a se putea inscrie, participantul trebuie sa beneficieze de un cont de utilizator pe pagina magazinului www.cel.ro. Inscrierea in concurs este limitata la un singur cont de utilizator, indiferent de numarul comentariilor postate in perioada derularii campaniei.

In fiecare saptamana, in zilele de 8.10.2013, 15.10.2013, 22.10.2013 si 29.10.2013, magazinul online va organiza o tragere la sorti prin motorul random.org, al carei premiu consta in 5 produse router wireless TL-WR702N.

Marele premiu, constand intr-o tableta Apple Mini iPad Wi-Fi 32 GB, alba si un router wireless N 3G/3.75G portabil, cu baterie TL-MR3040 va fi acordat, prin tragere la sorti prin motorul random.org, in data de 31.10.2013.

In cadrul acestei campanii, premiile puse in joc sunt:

  • a) 20 x router wireless TL-WR702N oferite in serii de 5 la extragerile saptamanale
  • b) 1 x tableta Apple Mini iPad Wi-Fi 32 GB, alba
  • c) 1 x router TL-MR3040 wireless N 3G/3.75G portabil, cu baterie

PARTICIPA LA CONCURS!