Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie la Roma, un set de 4 anvelope, un odorizant auto, un memorystick de 8 Gb sau un premiu constand in contravaloarea politei RCA inchei

Concurs: Castiga o excursie la Roma, un set de 4 anvelope, un odorizant auto, un memorystick de 8 Gb sau un premiu constand in contravaloarea politei RCA incheiata in perioada prezentei campanii!

Campania Promotionala se va desfasura pe întreg teritoriul României  si se va derula in cadrul website-ul   RCA ieftin si se va desfasura in perioada 30.11.2012 – 15.01.2013 (inclusiv).La aceasta Campanie Promotionala poate participa orice persoana fizica cu cetatenie romana si domiciliul stabil in Romania, avand BI/CI valid emis de autoritatile din Romania si care  indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
  • are varsta de 18 ani impliniti la data inceperii prezentei campanii
  • este proprietara/utilizatorul unui autoturism pentru care achizitioneaza o polita RCA in perioada 30.11.2012 – 15.01.2013 (incusiv), prin intermediul site-ului RCA ieftin
In cazul asigurarilor RCA incheiate pentru autovehiculele achizitionate in sistem de leasing, participantii la promotie sunt utilizatorii autovehiculelor care fac dovada platii asigurarii si nu societatea de leasing care este proprietara autovehiculului la acea data.Persoana care nu poate prezenta reprezentantului Organizatorului dovada achitarii primei de asigurare aferenta politei comandate prin intermediul site-ului  RCA ieftin la data ridicarii/livrarii politei RCA este decazuta din calitatea de participant la prezenta campanie si pierde dreptul de a intra in posesia premiului afisat de Slot Machine.Premiile oferite  sunt:
  • o excursie la Roma pentru doua persoane (transport dus – intors cu avionul, plecare din Bucuresti, cazare 2 nopti la hotel 3*, mic dejun inclus, in perioada februarie-mai 2013);
  • un set de 4 anvelope in limita sumei de 1200 lei net; in cazul in care clientul opteaza pentru un set de 4 anvelope a carui valoare este mai mare de 1200 lei net, diferenta de pret ce depaseste aceasta suma va fi suportata integral de catre castigator (premiul este oferit de Organizator prin intermediul site-ului  www.anve.ro, la preturile afisate pe acest site)
  • 5 premii constand in contravaloarea politei RCA incheiata in perioada prezentei campanii prin intermediul site-ului RCA ieftin, in limita sumei de 500 lei net pentru fiecare astfel de premiu.
  • 3000 premii constand in cate un odorizant auto;
  • 100 premii constand in cate un memorystick de 8 Gb;
Prin castigarea unui premiu se epuizeaza dreptul participantului de a castiga un alt premiu. Castigatorul unui premiu nu poate opta pentru contravaloarea in bani a premiului (cu exceptia premiului constand in contravaloarea politei RCA). Totodata, castigatorul nu poate schimba premiul castigat cu alte bunuri si nici nu poate sa solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiului castigat.Mecanism de desfasurare: Pentru a participa la aceasta Campanie participantii trebuie:
  1. Sa achizitioneze o polita RCA prin intermediul site-ul RCA ieftin in perioada 30.11.2012 – 15.01.2013 (inclusiv).
  2. Sa completeze corect si complet formularul de comanda.
  3. Dupa finalizarea comenzii, pentru a fructifica posibilitatea de a câstiga unul dintre premiile oferite de organizator, participantii trebuie sa joace la Slot Machine pe website-ul  RCA ieftin.
  4. Pentru a porni jocul de Slot Machine, Participantii trebuie sa dea click pe butonul “START” .
  5. Pentru a opri jocul de Slot Machine Participantii trebuie sa dea click pe butonul “STOP”.
  6. Odata oprit Slot Machine, Participantii afla pe loc daca au câstigat unul dintre premiile oferite de organizator: 3 simboluri identice afisate de Slot Machine înseamna ca au câstigat acel premiu.
  7. Daca simbolurile afisate sunt diferite, participantii nu castiga niciun premiu.
  8. Varianta de castig afisata de Slot Machine pe ecran se va atasa automat la comanda online efectuata de catre participant.
  9. Sa pastreze si sa prezinte Organizatorului documentul care atesta achitarea politei RCA comandata prin intermediul site-ul RCA ieftin
 PARTICIPA LA CONCURS!