Acest concurs a expirat în data de 2020-04-22. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu Orange TV Go si Disney Channel!

Din 9 martie, urmareste noi episoade din serialul BIA in Orange TV Go si poti castiga o super bicicleta sau unul dintre cele trei skateboard-uri cool inspirate din serialul BIA.

Iar ca sa va bucurati de mai mult timp petrecut in familie, Disney Channel este disponibil pe Orange Tv Go pana pe 21 aprilie.

Noile episoade din serialul BIA sunt disponibile in Orange TV Go de luni pana vineri de la 18:00.

Cum poti accesa Orange TV Go:

  • Intra pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau in aplicația Orange TV Go pentru smartphone si tableta, disponibila in Play Store si App Store sau prin aplicatia pentru smart TV, disponibila in Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen;
  • Intra in aplicatie si inregistreaza-te cu numarul tau de telefon Orange sau numele de utilizator si parola My Orange si ai acces acces gratuit la Disney Channel in perioada campaniei;
  • Traficul de date corespunzator accesarii canalului Disney Channel va fi taxat in functie de tariful standard corespunzator pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Campania se va desfasura in perioada 06 martie – 21 aprilie 2020.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (2 Voturi)