Acest concurs a expirat în data de 2021-05-31. Vezi concursurile active aici.

Ce este cashback?

➡ Un site de cashback este o platformă de cumpărături online care oferă membrilor săi o parte din bani înapoi, reprezentând un procent din valoarea comenzii plasate. Procentul diferă in funcție de magazinul partener si poate fi de la 1% pana la 30% din valoarea produsului sau a serviciului achiziționat.

➡ Este un concept cunoscut in aproape intreaga lume care isi face usor aparitia si pe piata din Romania. Pe scurt, magazinele on-line platesc din bugetele lor de marketing pe cei care le promoveaza, concept denumit marketing afiliat.

➡ Pe o platforma de cashback, aceste comisioane generate la inregistrarea vanzarii sunt impartite de cei care fac marketing afiliat cu userii care au facut achzitia. Atlfel spus este un win-win-win: magazinul inregistreaza vanzari crescute, platforma inregistreaza comisioanele magazinelor iar utilizatorul final isi recupereaza un procent din achizitia facuta.

De obicei, gradul de folosire a unei platforme de cashback este strans corelata in fiecare tara cu:

✅ Numarul de utilizatori de internet

✅ Numarul de cumparatori on-line recurenti (ca o platforma de cashback sa fie o solutie, activitatea de shopping ar trebui sa fie recurenta)

✅ Marimea cosului de cumparaturi, bugetul alocat anual

✅ Gradul de educatie financiara

✅ Numarul de solutii disponibile pe piata (daca exista solutii de cashback dezvoltate pentru tara respectiva)

In aceste circumstante, platforma CashClub.ro trebuie sa isi asume si rolul de educator financiar. Vorbim de procente intre 1%-20% de cashback, dar daca exista un obicei de economisire sau acesta poate fi creat, sumele anuale pe care le poti primi inapoi variaza in Romania intre 200 si 1,000 lei, bani gratis daca putem spune asa.

Cum ii ajutam noi pe utilizatorii care se inregistreaza gratis pe CashClub sa economiseasca la cumparaturile on-line:

✅ Cashback la peste 800 de magazine partenere, majoritatea dintre ele lideri cunoscuti pe nisele lor de e-commerce

✅ Comparator preturi: Informeaza-te corect si cumpara inteligent, selectand cele mai bune preturi de pe piata. Iti prezentam preturile produsului pe care il doresti, din toate magazinele partenere.

✅ In pagina de “Promotii” puteti vedea produsele cu cea mai mare reducere, astfel ca daca vanati chilipiruri aceasta optiune va deveni preferata voastra. Testati-o deoarece noi credem ca este un tool foarte puternic

✅ Cel mai mare program de referral din Romania:

</div>
<div class=