Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Valentine's Day: Flori cu dragoste!

Valentine's Day: Flori cu dragoste!

Despre Floria

De ce sa aleg serviciile Floria: Am lansat Floria.ro pe data de 18 iulie 2010. In prezent, floraria online are peste 10.000 de clienti si livreaza aproximativ 15.000 de buchete pe an. Iar ca o confirmare a faptului ca noi, aici, la Floria, punem pe primul loc interesele clientilor, in 2010, am primit titlul de Floraria anului, la cea de-a 5-a editie a Galei Premiilor de E-Commerce. De asemenea, Floria.ro este unica florarie online din Romania si din Europa care trimite* clientilor poze reale cu buchetul care este livrat la comanda lor (*in prezent, aceasta facilitate este disponibila numai pentru livrarile din Bucuresti). In plus, oferim o multitudine de modalitati de plata: online cu cardul, prin SMS, prin ordin de plata sau numerar.

Evenimente: Floria exista de peste un an iar in tot acest timp am incercat sa venim in sprijinul comunitatii si sa-i facem fericiti pe cei care au apelat la serviciile noastre. Astfel, am demarat o campanie permanenta intitulata " Salvezi natura cu fiecare comanda la Floria". Prin intermediul acestei campanii, pentru fiecare 100 de buchete vandute, vom planta cate un copac in Bucuresti. In prima serie am plantat deja 20 de copaci, in luna noiembrie 2011, urmand sa plantam o alta serie si anul acesta, in aceeasi perioada.

De asemenea, incepand cu luna noiembrie 2011, Floria este alaturi de unul dintre cei mai promitatori kickboxeri din Romania. Numele lui este Andrei Stoica si de ziua sa, de Sf. Andrei,  a oferit un buchet de flori uneia dintre admiratoarele sale, prin intermediul unui concurs organizat de Floria. In august 2012 fondatorul Floria, Mugur Frunzetti a fost invitat la emisiunea Ora de stiri, de pe TVR2 unde a vorbit despre afacerile online si succesul Floria.ro

Reteaua nationala: In prezent, Floria.ro are parteneri in peste 40 de orase din intreaga tara. Livrarea in aceste localitati este gratuita.