Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Publicitate: Afla cum iti influenteaza astrele viitorul!

Publicitate: Afla cum iti influenteaza astrele viitorul!

Majoritatea stiu ce putin despre astrologie. De ce ne verificam atat de des horoscopul cu atata curiozitate (sau chiar cu scepticism). In ciuda acestui lucru, fiecare individ stie care este propriul semn zodiacal. Zodia unui individ este data de localizare a Soarelui in semn la momentul nasterii. Astrologia este veche cat lumea, iar geniala conceptie a astrologiei este interpretarea miscarii planetelor si stelelor in plan individual uman.

De fapt, cercetatorii au confirmat faptul ca cerul reprezinta macrocosmosul propriei noastre fiinte fizice (ceea ce ar insemna un microcosmos). Pe scurt, universul este o oglinda a umanitatii noastre si vice-versa. Din aceasta perspectiva, intelegerea elementelor de baza ale astrologiei pot să evidențieze viata noastra si a celorlalti. Nu este nicio magie - astrologia e atat de simpla si clara, incat constituie motivul pentru care a ramas un instrument de nadejde pentru talmacirea tainelor astrelor.

Termenul horoscop este o combinatie dintre "ora" si "instrument de interpretare". Aceasta se numeste astfel, pentru ca in cer suntem capabili de a obtine o idee (vizualizare) pentru vietile noastre, prin definirea activitatii in cer la ora nasterii noastre. Termenul "zodiac" este de origine greacă si inseamna "animal". Grecii au imbunatatit arta astrologiei, impartind cerul in 12 grupe cunoscute sub numele de constelatii. Fiecare dintre aceste grupuri a fost botezat si are legatura cu natura fiecarei constelatii. Acestea sunt cunoscute drept semne zodiacale. Revenind la intelegerea noastra a Universului, acesta este macrocosmosul care se reflecta in fiecare persoana - microcosmos. Acest lucru implica faptul ca astrologia nu inseamna doar memorarea datelor zodiacului. Pentru a sustine ceea ce s-a spus pana acum, iata cuvintele lui Hermes Trismegistus:

"Ceea ce este deasupra este ca si ceea ce este dedesubt, si ceea ce este dedesubt, este ca si ceea ce este deasupra. Spre a înfaptui miracolul lucrului unitar". Astrologia ne dezvaluie noi oportunitati uriase. De asemenea, ne ofera o strategie incredibil de eficienta in viață si in intelegerea sa profunda.

INTREABA ASTRELE ACUM!