Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Promotie: Sugereaza ce afaceri sa promovam pe InZonaTa si ESTI RASPLATIT CU 50 LEI!

Promotie: Sugereaza ce afaceri sa promovam pe InZonaTa si ESTI RASPLATIT CU 50 LEI!

Sugereaza ce afaceri sa promovam pe InZonaTa si ESTI RASPLATIT CU 50 LEI! [like_to_read]Iti place un local/restaurant in zona ta? Lasa-ne datele de contact si daca va avea oferta pe www.InZonaTa.ro tu vei primi 50 LEI CADOU!CUM FUNCTIONEAZA? SIMPLU!
  1. Daca esti membru InZonaTa logheaza-te pe site, iar daca nu ai cont completeaza formularul de mai jos!
  2. Propune o afacere care ai vrea sa aiba oferte pe site, completand campul corespunzator cu: nume companie, website, e-mail, numar de telefon si daca stiti persoana de contact.
  3. Noi ii contactam si daca doresc sa colaboreze cu InZonaTa, tu vei fi rasplatit cu 50 LEI (1000 puncte de fidelitate) cand oferta lor apare pe site!
  4. Va puteti inscrie in concurs o singura data, insa puteti recomanda mai multe afaceri in limita caracterelor disponibile si primiti cate 50 LEI CADOU pentru fiecare companie care devine client InZonaTa!
Promotia este valabila pana pe 30 iunie. Cum verifici ca e pe bune? SIMPLU: aboneaza-te la newsletter si stai cu ochii pe noile oferte, pana apare cea de la compania recomandata de tine! Atunci stii ca esti mai bogat cu 50 lei! PARTICIPA LA CONCURS![/like_to_read]