Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Promotie: Reduceri cash in valoare totala de 100.000 euro si multe surprize!

Promotie: Reduceri cash in valoare totala de 100.000 euro si multe surprize!

f642

Un fel de ... Black FridayAzi implinim 12 ani de la deschidere si cu aceasta ocazie te invitam miercuri, 16 ocotmbrie 2013, ora 18:00, in Showroom-ul nostru din Bd. Unirii 45, sa incingem o mare petrecere in stilul F64!

Avem planuri si surprize cat e ziua de lunga:

  • Ce-ti doresti de ziua noastra? Ti-am pregatit reduceri cash in valoare totala de 100.000 euro si multe surprize!
  • Live Streaming (18:00): Ca sa fim siguri ca nu ratezi petrecerea, transmitem LIVE ( AICI) folosind telefoane Samsung Galaxy S4 Zoom si reteaua 4G de la Orange. In orice colt al planetei ai fi, asigura-te ca ai conexiune la internet pentru a ciocni cu noi un pahar de sampanie virtual.
  • Photo Booth (18:00): Pentru ca atunci cand petreci cu F64 esti sigur plecat de acasa, te invitam in cabina de dusi sa zambesti pentru poza de Bullet In sau Bullet Out. Pleci acasa cu printul ca sa ai dovada ca a fost o aniversare de pomina.
  • Lansare Utok (19:00): Profitam de atmosfera pentru a lansa noul brand de smartphone-uri si tablete. Si pentru a creste miza l-am invitat pe fotograful profesionist Ciprian Strugariu la un shooting cu telefonul mobil. Nu rata!
  • Intalnirea cu forografii (19:00): Pentru ca ne plac schimburile de idei, intrebarile incuietoare si raspunsurile autentice, te asteptam sa discuti cu fotografi de clasa: Vlad Eftimie, Crsitina Tinta, Aurel Rapa, Andreea Retinschi, Mihai Stetcu, Radu Grozescu si Cristian Vasile.
  • 12 premii Utok la 12 ani de F64: De ziua noastra am decis sa facem NOI cadouri. Ti-am pregatit la tombola 10 vouchere de o zi la pescariu sports & spa sa fii un fotograf in forma + 6 telefoane inteligente si 6 tablete Utok sa le spui tuturor cum a fost.
  • Dans si voie buna (21:00): Dupa ce te-ai delectat cu discutii si sedinte foto pune-ti pantofii de dans si dezmorteste-te la o sesiune de muzica live, expusa intens la sampanie si tort. Petrecerea tine pana la miezul noptii cand vraja dispare si intram intr-un nou an F64!
PROFITA ACUM!