Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Promotie: Recompensam fidelitatea - vouchere 6% si 12%!

Promotie: Recompensam fidelitatea - vouchere 6% si 12%!

Campania promoţională poartă denumirea “Recompensam fidelitatea - vouchere 6% si 12% pentru clientii Silver si Gold F64”!

Campania promoţională se desfăşoară în Romania, în perioada 16 octombrie – 20 octombrie 2013, în magazinul F64 Studio pentru toate produsele, care nu intra in ofertele promotionale de aici: http://www.f64.ro/lp/12ani, achizitionate in perioada mai sus mentionata.

Perioada de utilizare a cuponului de discount este 21 octombrie –31 octombrie 2013, inclusiv.

Modul de desfăşurare a campaniei promoţionale:

Fiecare Participant la Campanie care va achizitona din magazinul F64 Studio din Bld. Unirii, nr 45, Bucuresti sau online de pe www.f64.ro, orice produs, care nu intra in ofertele promotionale de aici: http://www.f64.ro/lp/12ani, in perioada campaniei promotionale, va primi un cupon de discount in valoare de 6% pentru clientii din categoria Silver sau 12% pentru clientii din categoria Gold din pretul de factura a achizitie, inclusiv TVA, in format electronic, pe adresa de e-mail aferenta contului de client. Cuponul de discount poate fi folosit exclusiv la achizitionarea oricarui produs de pe www.f64.ro, sau din showroom-ul F64, exceptie facand Cursurile Foto F64, produsele Second Hand si Manopera Service.

Fiecare Participant va primi un singur cupon de discount sub forma de cod unic pentru fiecare produs achizitonat.

Participantii la Campanie vor putea folosi cuponul de discount pentru a achizitiona orice produs de pe www.f64.ro sau din showroom-ul produsele second hand si Manopera Service in perioada 21 octombrie – 31 octombrie 2013.

PROFITA ACUM!