Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Promotie: Ia-ti RCA cu -18% REDUCERE ACUM!

Promotie: Ia-ti RCA cu -18% REDUCERE ACUM!

[like_to_read]

Masina este un bun care necesita foarte multe investitii. Totusi, avantajele folosirii unui astfel de mijloc de transport, pe langa faptul ca este mult mai confortabil decat mijloacele de transport in comun, este mult mai rapid decat acestea. Pentru a minimiza suma investita in autovehicule si pentru a ne putea bucura de ele pentru mai mult timp, companiile de asigurare promoveaza doua tipuri de asigurare a masinilor care ne pot scuti de cheltuirea si mai multor bani. Mai mult, in functie de cerintele si necesitatile noastre, putem gasi printre ofertele asiguratorilor polite de  asigurari auto ieftine. In principal, companiile de asigurare se axeaza pe promovarea a doua tipuri de asigurari auto: RCA si CASCO. Prima asigurare este obligatorie, iar a doua este facultativa. Prima asigurare este obligatorie, iar a doua, este facultativa.

LOCUL DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI PROMOŢIONALE: Campania Promoţională este organizată şi se desfăşoara pe site-ul RCA - ieftin.

Campania Promoţională se va desfăşura în perioada 26.06.2013 (ora 12 a.m.) - 26.07.2013 (inclusiv).

DREPTUL DE PARTICIPARE:

Campania este adresata utilizatorilor site-ului RCA - ieftin care indeplinesc urmatoarele conditii in mod cumulativ:

  1. sunt persoane juridice sau fizice (care au 18 ani impliniti la data inceperii campaniei) cu sediul sau cetatenie sau rezidenta romana, proprietari sau utilizatori legali ai unui autovehicul inmatriculat in Romania,
  2. au completat cu date valide si corecte toate campurile din comparatorul de tarife de pe site-ul  RCA - ieftin necesare incheierii unei polite RCA;
  3. achizitioneaza online, in urma unei comenzi efectuate in site-ul RCA - ieftin in perioada campaniei, o polita RCA cu valabilitate de 6 sau 12 luni, cu prima de asigurare egala sau mai mare de 200 lei (in cazul politelor incheiate la Euroins, Astra, Carpatica, Uniqa) sau mai mare de 350 lei (in cazul politelor incheiate la ceilalti asiguratori), dupa caz;

OBIECTUL CAMPANIEI. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI:

Prin prezenta Campanie promotionala este promovatã achiziţia de poliţe de asigurare RCA, la tarifele afişate în aceasta perioadã pe site-ul RCA - ieftin. Prin aceasta Campania promotionala, Organizatorul recompenseaza clientii care indeplinesc toate conditiile prevazute in prezentul Regulament, acordandu-le o reducere de pana la 18% din prima de asigurare a politei RCA comandate pe site-ul RCA- ieftin in perioada campaniei.

Oferta de tarif afisata este valabila doar pentru vizita respectiva efectuata pe site si doar daca este transformata in comanda ferma de incheiere a politei RCA in decurs de maxim 10 minute de la afisarea ofertei.

Reducerea se acorda in lei la momentul achitarii politei RCA. 

Reducerile (bonusurile) oferite de catre Organizator participantilor la prezenta campanie nu se cumuleaza. De asemenea, reducerile din prezenta campanie nu se cumuleaza cu alte reduceri/bonusuri oferite de catre Organzator in cadrul altor campanii aflate in desfasurare.

Data de intrare in valabilitate a politei RCA comandate de catre client pe pagina de internet  RCA - ieftin trebuie sa se regaseasca intr-un interval de maxim 30 de zile de la data plasarii comenzii.

Valoarea totala a bonusurilor (reducerilor) acordate de Organizator prin prezenta campanie este limitata la suma de 1.000.000.000 lei. Atingerea acestui plafon atrage incetarea de drept a prezentei campanii.

IA-TI RCA IEFTIN ACUM!

VIDEO: FETE pe DN1!

FETE, VERSURI ȘI RCA. Campanie inedită pentru un site de asigurări RCA. Zece fete înșirate pe marginea DN1, din loc în loc, se zbenguie ca să atragă atenția șoferilor.Șoferii sunt, de fapt, ținta campaniei: fiecare fată agită un carton cu un vers, iar întreaga poezie, care se întinde cam pe un kilometru, este, de fapt, o reclamă pentru site-ul RCA-iefitin.ro.

[/like_to_read]

[youtube id="J9t0KR8BJ-Y" width="600" height="350"]