Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Promotie: 30 zile banii inapoi garantat!

Promotie: 30 zile banii inapoi garantat!

arctic Cumpara Arctic relaxat tot anul!
Oferta Arctic se prelungeste! Bucura-te in continuare de avantajul oferit de Arctic! Pentru orice produs achizitionat pana la 31 decembrie 2012, primesti banii inapoi daca te razgandesti! Ai 30 zile la dispozitie!
Arctic iti ridica produsul de la domiciliu si iti ofera in schimb contravaloarea! Totul, fara a implica magazinul din care ai ahizitionat produsul!
a
Returul in 3 pasi simpli:
1. Solicitarea de retur (Solicita telefonic returul produsului, apeland Call Center Arctic Expert Line la numerele de telefon 0245.605.111 (apel taxabil in reteaua Romtelecom) sau 0372.015.111 (apel taxabil in reteaua Vodafone), in maxim 30 de zile de la data achizitiei.)
a
2. Preluarea produsului (De transport ne ocupam noi! Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la Call Center Arctic Expert Line atunci cand faci cererea de returnare a produsului si sa oferi toate coordonatele solicitate. Si totul in doar 5 zile lucratoare!)
a
3. Returnarea contravalorii (Vei primi contravaloarea produsului returnat in maxim 10 zile lucratoare de la data preluarii acestuia! Suma aferenta va fi returnata in contul indicat pe formularul de retur sau prin mandat postal la adresa furnizata la inregistrarea cererii.)
a
 Acte necesare (Pregateste actele necesare! Returul se face pe baza documentului fiscal de achizitie (bon fiscal, chitanta sau factura fiscala) si a certificatului de garantie, ambele in original.)
a
 Important (Procedura de returnare a produsului si achitarea contravalorii acestuia sunt asigurate strict de compania Arctic si nu de magazinele din care ati achizitionat produsul.) a Categoriile de produse care nu pot fi returnate sunt:
  • Produsele care prezinta zgarieturi, lovituri;
  • Produsele care au fost achizitionate printr-un sistem de rate;
  • Produsele care au fost achizitionate in baza unor contracte, comenzi speciale, produse unicat;
  • Produsele care, chiar daca sunt sigilate, au suferit in urma expunerii la radiatii solare, acizi, intemperii, socuri mecanice, campuri electromagnetice;
  • Produsele achizitionate cu discount din cauza unor defecte estetice;
  • Produsele carora le-a fost modificat sistemul de functionare
  • Produsele carora le lipsesc accesoriiile originale care au însoţit produsul