Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Invitatie: Testati solutia de hosting, gratuit, pentru o luna!

Invitatie: Testati solutia de hosting, gratuit, pentru o luna!

[like_to_read]

Simplenet este prima gazduire web din Romania dedicata site-urilor construite pe platforma WordPress.

Avantajele unei gazduiri optimizate pentru WordPress:
  • VITEZA: Datorita arhitecturii webserverului dar si a optimizarii WordPress, site-urile gazduite pot sustine un trafic de 2 ori mai mare in timp ce consuma de 4 ori mai putine resurse.
  • OPTIMIZARE: Imbunatatim viteza de incarcare a site-urilor clientilor prin optimizarea temei si a pluginurilor folosite.
  • SPECIALIZARE: Lucram cu WordPress de peste 6 ani si putem oferi clientilor suport tehnic ultra-specializat si consultanta legata de teme, pluginuri, orice legat de WordPress.

Despre SimpleNet:

Suntem o echipa mica de experti WordPress.

Din 2007 construim, optimizam si gazduim site-uri WordPress atat pentru proiectele proprii cat si pentru diversi clienti: site-uri de prezentare, magazine online, bloguri, ziare/reviste online.

Fiind o companie mica nu trebuie sa ne facem griji cu privire la actionari, dividende sau cotatia la bursa. Principala noastra preocupare este sa oferim servicii de calitate.

Gazduim doar site-uri construite pe WordPress, iti oferim un audit gratuit al site-ului si consultanta pentru imbunatatirea performantei, ai suport tehnic specializat pentru WordPress, stim unde sa uitam daca site-ul nu merge, stim ce pluginuri si teme sunt cu probleme, pe scurt …stim WordPress.

Daca ai deja un cont de gazduire la una dintre firmele mari, incearca sa le ceri o parere personala despre orice legat de site-ul tau: o tema WordPress, un plugin, etc… si le vei descoperi limitarile.

Avantajul firmelor mari de hosting consta in infrastructura, tocmai de aceea nu detinem un datacenter propriu ci am incheiat parteneriate strategice pentru folosirea infrastructurii sigure, stabile si rapide a acestor firme.

In acest fel, clientii nostri beneficiaza de un dublu avantaj:

  • infrastructura de calitate specifica unei firme mari
  • nivelul ultra-specializat de suport tehnic specific unei firme mici

Am ajutat sute de clienti cu design, optimizare, gazduire sau pur si simplu consultanta legata de temele si pluginurile cele mai potrivite pentru site-urile lor.

[/like_to_read]