Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2017-01-01. Vezi concursurile active aici.
Daca si tu vrei sa schimbi lumea prin frumusete, atunci ai ajuns unde trebuie!

În fiecare an milioane de rezoluții nu vor ajunge să se împlinească. Asigură-te că a ta nu este printre ele ...

Fiecare an nou vine cu o mulțime de promisiuni, de lucruri pe care vrei să le faci mai bine, mai repede, mai eficient. Suntem alături de tine pe acest drum și ne dorim ca aspirațiile tale profesionale să devină realitate.

Tot ce trebuie să faci este să devii Reprezentant și să îți păstrezi energia pozitivă de pe 1 ianuarie!

E usor sa schimbi lumea cand ...

  • 8 din 10 femei isi pun in evidenta frumusetea cu produsele  Avon - Poti rasufla usurata: intotdeauna vei avea prietene pasionate de frumusete care sa astepte cu entuziasm brosura Avon si coletul cu produse!
  • Te rasfeti cu 40% discount si cadouri - Ne place cand zambesti! De aceea Avon iti ofera super cadouri si discount-uri care sa te inveseleasca instant. A comandat cineva bucurie la fiecare colet?
  • Ai propriul tau magazin online - Nu e cel mai bine cand esti propriul tau sef? Noi zicem ca da. De aceea, iti oferim la cheie propriul tau magazin online pe care il poti personaliza dupa pofta inimii.
  • Plasezi comanda online oriunde ai fi si indiferent de ora - Vrei sa pleci la mare sau la munte sau locuiesti in cel mai indepartat coltisor din Romania? Tu doar plasezi comanda online la orice ora din zi si din noapte si noi iti livram produsele in maxim 72 de ore.
  • Ai loc sa cresti si poti deveni Lider  Avon - La inceput, cel care o sa iti arate ce inseamna si cum sa cresti o afacere de toata frumusetea se numeste lider? Daca doresti, in scurt timp vei putea sa acumulezi suficienta experienta incat sa fii si tu unul.
  • Produsele tale preferate sunt gandite si create tocmai la New York - Peste 300 de specialisti lucreaza la Laboratorul de Cercetare si Dezvoltare din Suffern New York incercand sa se asigure ca fiecare produs nu se dezice de calitatea si valorile inscrise pe eticheta.

Devino Reprezentant!