Acest concurs a expirat în data de 2019-01-01. Vezi concursurile active aici.
Afla cum te recompenseaza Beez pentru un comportament financiar sanatos. Creeaza-ti cont gratuit pentru a descoperi cum poti cumpara un iPhone X la doar 990Ron!

Beez este un startup romanesc, o platforma prin intermediul creia recuperezi o parte din banii cheltuiti pentru cumparaturile online. Inregistrarea in platforma este gratuita. (Pentru inregistrare click  aici.) Astfel poți economisi bani simplu si usor. 

Campania Beez creeaza obiceiuri financiare sanatoase si integreaza o experienta de joc care sustine aceste comportamente in timp pentru rezultate remarcabile. 

Cum se foloseste: Inregistreaza-te pe platforma Beez, cauti in bara de search magazine, produse sau branduri, dintr-o varietate de peste 400 de magazine. In momentul in care te-ai hotarat si realizezi comanda ti se distribuie automat un comision, in contul tau beez. Valoarea comisionului variaza in functie de magazin si este stabilit intr-un anumit procent (intre 3.5 - 23%) sau ca suma fixa la fiecare tranzactie.

Comisioanele obtinute se cumuleaza cu orice fel de promotii sau reduceri din magazinele partenere. Astfel, indiferent de ce avantaje te bucuri ca si client al unui magazin, comisioanele beez se adauga acestora. 

Suma economisita se poate retrage cand depaseste valoarea de 50 lei sau poate fi pastrata pentru investitii ulterioare sub forma de sweet deals (de exemplu, un iPhone X la doar 990 RON).

Fa-o inteligent, obține un sweet deal.

Click aici pentru inregistrare!