Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs "Zambeste Romania": Castiga 200 de lei cash!

Concurs "Zambeste Romania": Castiga 200 de lei cash!

Bez názvu-1  Bestconcurs cauta Zambetul Romaniei!Mecanismul concursului e foarte simplu:
  1. Dai like paginii de Facebook
  2. Postezi poze cu zâmbetul tău
  3. Dai share pozei şi îţi inviţi prietenii să te voteze
  4. Strângi cât mai multe voturi pentru a câştiga marele premiu
La sfarsitul concursului, zambetul cel mai votat va fi premiat cu 200 de lei in cash! PARTICIPA LA CONCURS! Bez názvu-1

Regulamentul concursului:

Concursul "Zâmbește România" se desfaşoară online şi este organizat de site-ul bestconcurs.eu. Participanţii la concurs sunt de acord cu termenii şi condiţiile prezentate în regulamentul de faţă.

Durata promoției:

Concursul  "Zâmbește România" va începe la data de 22 iulie 2013 și se va finaliza la data de 31 august 2013.  Organizatorul îşi rezervă dreptul de a prelungi perioada Concursului pe parcursul derulării acestuia.

Zona de desfășurare a concursului:

Concursul organizat se desfășoară exclusiv pe pagina de Facebook bestconcurs.eu, ce are link-ul: http://www.facebook.com/bestconcurs.eu/

Drept de participare:

Au drept de participare numai persoanele fizice care au implinit vârsta de 16 ani, indiferent de ocupaţie, statut social sau naţionalitate.

Condiţii de participare:

Înscrierea şi participarea la concurs se fac pe baza respectării condiţiilor Regulamentului şi a parcurgerii următorilor paşi:

  • Intrarea şi like-ul paginii de Facebook
  • Încărcarea pozelor cu zâmbetul tău
  • Invitarea prietenilor pe site pentru a vota pozele

Mecanism desfășurare concurs:

  1. Dai like paginii de Facebook
  2. Postezi poze cu zâmbetul tău
  3. Dai share pozei şi îţi inviţi prietenii să te voteze
  4. Strângi cât mai multe voturi pentru a câştiga marele premiu
Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica participantii care posteaza fotografii cu caracter ofensator ( care contin scene de nuditate, jigniri la adresa minoritatilor, scene de violenta sau alt continut nepotrivit), precum si pe cei care nu respecta prevederile enuntate in Regulament.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografiile inscrise in promotie in scop publicitar si nu isi asuma raspunderea pentru terte persoane care apar in acestea, situatie in care responsabilitatea legala revine participantului care a inscris respectiva imagine. In momentul in care isi revendica premiul, castigatorul marelui premiu isi da automat acordul ca imaginea acestuia sa fie folosit in materialele publicitare ale Organizatorului prin: fotografii cu premiul castigat, numele acestuia etc.

Premiile şi desemnarea câştigătorilor:

Desemnarea câştigătorilor se va face la finalul concursului, în felul următor: câştigătorul va fi ales în funcţie de cel mai ridicat număr de voturi . (* Desemnarea câștigătorului se va face, dacă se inscriu minim 1000 de participanți în concurs.)

Câştigătorul concursului desemnat astfel va intra în posesia premiului de 200 lei cash.

Validarea câștigătorului:

Câștigătorul va fi anunțat în data de 01 septembrie 2013, pe pagina concursului de pe www.bestconcurs.eu si pe Facebook.com/bestconcurs.eu. Ulterior, câștigătorul va fi anunțat prin e-mail, urmând a i se comunica toate detaliile procedurii de intrare în posesie a premiului câștigat. Intrarea în posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, în caz contrar organizatorii își rezervă dreptul de a nu valida premiul.

Întreruperea anticipată a concursului:

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a suspenda sau înceta oricând concursul, cu o înştiinţare prealabilă a publicului prin intermediul site-ului http://www.facebook.com/Bestconcurs.eu  şi www.bestconcurs.eu în următoarele situaţii:

  • în caz de forţă majoră conform legislaţiei în vigoare;
  • în cazul depistării de activităţi de fraudă electronică, hacking sau înşelătorii;
  • în cazul în care, din motive tehnice (de ex. viruşi în sistemul de computere, manipulare sau erori de hardware şi / sau software) sau din motive juridice nu se poate asigura desfăşurarea regulamentară a jocului.

Prin aducerea la cunoştinţa publicului a unei astfel de decizii, concursul va înceta/se va suspenda de drept şi nicio parte interesată nu va putea avea temei pentru a pretinde continuarea acestuia sau orice fel de despagubiri.

Încetarea sau suspendarea concursului din motivele indicate mai sus, determină încetarea obligatiilor născute în sarcina Organizatorului în raporturile cu participanţii.

Contact:

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de participare sau desfăşurarea concursului, ne puteţi contacta pe pagina de contact:  http://bestconcurs.eu/contact/

Clauze Finale:

Regulamentul Oficial este conceput în acord cu legislaţia din România şi va fi public pe www.bestconcurs.eu. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a schimba Regulamentul Oficial.