Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Promoveaza Sarida Kids Club si castiga bani, masute pliante sau seturi de cani pentru cafea!

Concurs: Promoveaza Sarida Kids Club si castiga bani, masute pliante sau seturi de cani pentru cafea!

Perioada de desfasurare: 21 Mai 2013 – 21 Iunie 2013. Castigatorii vor fi anuntati pe 24 Iunie 2013.Ce trebuie sa faci:
  • 1. Sa ai un blog cu minim 10 articole scrise.
  • 2. Sa parcurgi oferta firmei Sarida Club ca sa ai o imagine in ansamblu asupra ofertei http://www.saridaclub.ro.
  • 3. Sa scrii unul sau mai multe articole de minim 400 cuvinte in care sa spui ce atelier sau curs din oferta Sarida Club ti-au atras atentia si de ce. Poti sa scrii un articol sau mai multe despre la ce ateliere ai dori sa aduci copilul, despre ce ateliere sau cursuri din portofoliul nostru le recomanzi cititorilor tai. In articolul sau in articolele tale foloseste imagini de pe fagina noastra de facebook http://www.facebook.com/saridaclub.
  • 4. In titlul fiecarui articol posteaza o combinatie de minim doua dintre urmatoarele expresii: “cursuri pentru copii”, “scoala de vara”, “after school”, “saridaclub.ro” , “petreceri pentru copii” cursuri de dans” si “sarida kids club”. In titlul articolului trebuie sa se regaseasca obligatoriu unul dintre cuvintele cheie “sarida kids club” sau “saridaclub.ro”. Titlul articolului tau poate fi de tipul: “Cursuri pline de culoare la Sarida Kids Club” sau “Sarida Kids Club locul perfect pentru copilul tau” sau “Recomand cursurile Scolii de vara de la saridaclub.ro”, “Poti sa testezi gratuit un atelier la alegere pentru copilul tau la Sarida Club”
  • 5. In articolul tau trebuie sa introduci trei linkuri (linkurile tale trebuie sa nu aiba tag-ul “nofollow”): - Obligatoriu link spre adresa ”http://www.saridaclub.ro/” cu titlul “cursuri pentru copii de dans, ” - Obligatoriu link spre adresa “http://www.facebook.com/saridaclub in articolul tau) cu titlul “club pentru copii” - La alegere, posteaza al treilea link spre una din urmatoarele adrese, cu titlurile corespunzatoare: - link spre adresa “http://www.saridaclub.ro/scoala-de-vara-2013.html” cu titlul “scoala de vara” - link spre adresa “http://www.saridaclub.ro/after-school.html” cu titlul “after school” - link spre adresa “http://www.saridaclub.ro/atelier-pictura-copii.html” cu titlul “cursuri de pictura pentru copii” - link spre adresa “http://www.saridaclub.ro/atelier-dactilopictura-1,5-3,5-ani.html ” cu titlul “cursuri pentru copii de 1,5 ani- 3,5 ani”- link spre adresa – - link spre adresa“http://www.saridaclub.ro/balet-si-dans-modern.html ” cu titlul “cursuri pentru copii de dans si balet” http://www.saridaclub.ro/petreceri-pentru-copii.html - link spre adresa“http://www.saridaclub.ro/petreceri-pentru-copii.html” cu titlul “petreceri pentru copii”
  • 6. Dupa ce scrii articolul cu care participi la concurs, completeaza formularul din articol. Daca nu ai cont pe BlogAwards.ro inregistreaza-te pe  aceasta pagina.
Premii:Vor fi acordate 9 premii constand intr-un premiu in bani si in produse pentru cele mai reusite 9 articole din concurs:
  • Premiul 1: Suma de 120 lei.
  • Premiile 2: 3 Masute pliante din lemn de brad pentru servit masa in pat fiecare in valoare de 99 lei.
  • Premiile 3: 5 Seturi formate din 2 Cani de cafea in valoare de 16 lei fiecare.
Modalitatea de acordare a premiului: jurizare. Juriul este format din Marius Calugaru de la Blogatu.ro si reprezentantii Sarida Kids Club. In jurizare va conta originalitatea articolului, corectitudinea gramaticala si a exprimarii. PARTICIPA LA CONCURS!