Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Micii bucatari - MasterChef Junior!

Concurs: Micii bucatari - MasterChef Junior!

 O nebunie de concurs, cu premii SUPER!Zibo.ro va invita sa participati la campania "Joaca-te si mananca sanatos" organizata de  Kids.Store.ro. Intrati pe magazinul lor din Zibo Mall si vedeti ce jucarii interesante puteti gasi pentru copiii vostri. Faceti cele mai traznite poze cu copiii vostri in bucatarie, pe post de MasterChef,  jucandu-se sau ajutandu-va pe voi in bucatarie. Incarcati aceste poze pe www.zibo.ro si inscrieti-le in concursul "Micii bucatari - MasterChef Junior", incepand din 1 aprilie 2013. Puteti sa va inspirati din sfaturile celor 3 jurati de la MasterChef care au avut placera sa ne ofere cate un interviu: Florin Dumitrescu Sorin Bontea Catalin ScarlatescuPremiile sunt oferite de  Kids Store : 2 buc. din Seria Fabrica de Cereale. Le puteti vedea aici:  http://www.kids.store.ro/catalog/product_info.php?cPath=99&products_id=155Aceste premii vor fi acodrate dupa cum urmeaza: - Copilul din poza cea mai votata din concurs va fi declarat MasterChef Junior (va primi diploma prin email) si va  primi unul dintre cele 2 produse - Al doilea premiu va fi acordat prin tragere la sorti, realizata pe www.zibo.ro.Regulament:La acest concurs poate participa orice ziborian, care respecta cele 2 conditii:
  • va incarca una sau mai multe poze ce vor respectatematica acestui concurs
  • se va abona la newsletter-ul sponsorului Kids.Store.ro obligatoriu cu aceeasi adresa de email cu care sunteti inregistrati pe www.zibo.ro. Clic  AICI
Inscriearea si votarea se poate face pe toata durata lunii aprilie, din 1 aprilie si pana in 30 aprilie 2013, ora 16.00.Castigatorii vor fi validati in 1 mai 2013 dupa ce se va verifica inregistrarea la newsletterul sponsorului acestui concurs.Premiile vor fi trimise prin posta de catre sponsor, cel tarziu pana in data de 15 mai.Succes la bucatareala celor mici. PARTICIPA LA CONCURS!