Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Fii copilot pentru o zi si castiga o pereche de ghete profesionale, un schimb de ulei gratuit sau un premiu suplimentar, constand in valoarea taxei de

Concurs: Fii copilot pentru o zi si castiga o pereche de ghete profesionale, un schimb de ulei gratuit sau un premiu suplimentar, constand in valoarea taxei de inmatriculare!

Eşti pasionat de curse de raliu sau senzaţii tari?

[like_to_read]

Participă alături de Mobil 1 și prinde viteză!

  • vei fi invitatul special al Star Lubricants pentru etapa de la Iași în 4-6 octombrie 2013 la Campionatul Național de Raliuri;
  • pilotul tău va fi unul dintre cei 3 campioni ai echipei BCR Leasing Rally Team;
  • la final, vei pleca cu un autograf din partea piloţilor;
  • vei simţi adrenalina competiţiei la 150 km/h;

Completează în maxim 2 minute formularul care te poate face campion câştigător.

În plus, dacă vei cumpăra orice bidon de ulei* Mobil 1 de 4L în perioada 25 aprilie - 15 septembrie 2013 poți câștiga și un portbagaj** marca Thule oferit de Trost Auto Service Technik + multe alte premii speciale.

Alte premii:

  • Premiul Special: BCR Leasing

În plus, BCR Leasing IFN oferă participanţilor persoane juridice care se înscriu la concurs un premiu suplimentar constând în valoarea taxei de înmatriculare pentru orice autoturism achiziţionat în leasing, de la BCR Leasing IFN, în următoarele 6 luni.

  • Premiul 2:

O pereche de ghete profesionale cu autografe din partea piloților BCR Leasing Rally Team susţinută de Star Lubricants!

  • Premiul 3:

Un schimb de ulei gratuit pentru maşina personală şi o ramă foto digitală personalizată cu pozele piloţilor BCR Leasing Rally Team! Sunt oferite 10 premii în decursul a 5 luni şi vom anunța extragerile pe website în newsletterul Star Lubricants. Așa că, asigură-te că te-ai înscris ca să afli primul dacă ai câștigat!

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]