Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga vouchere in valoare de 1.000 euro sau de 150 euro!

Concurs: Castiga vouchere in valoare de 1.000 euro sau de 150 euro!

[like_to_read]

Daca esti pasionat de ILUSTRATIE, DESIGN sau FOTOGRAFIE, arata-ne ca talentul tau merita sa fie vazut de toata lumea, pe panourile stradale NESTEA din tara, sau poti castiga unul dintre premiile puse la bataie!

Propune un design original plecand de la povestea NESTEA in perioada 7 iunie – 3 iulie 2013.

Creeaza o lucrare originala pornind de la start-up kit-ul din  brief.

In plus, poti castiga vouchere pentru achizitie produse la F64, Faber-Castell, Pcgarage

  •  Etapa 1 – Concurs online: Inscrie-ti lucrarea si urmareste zilnic voturile pe care le primesti de la vizitatori. Trebuie sa strangi minim 15 voturi pentru a te califica in etapa 2.
  • Etapa 2 – Jurizarea etapei online: Pentru fiecare categorie, juriul format din artisti cunoscuti va alege cate 3 lucrari finaliste. Cei 9 participanti declarati finalisti vor participa la un eveniment live, unde isi vor demonstra abilitatile, pe data de 11 iulie, in Bucuresti.
  • Etapa 3 – Eveniment Live painting: Cei 9 finalisti vor fi distribuiti in mod aleator in 3 echipe formate din cate un reprezentant al fiecarei categorii.  Fiecare dintre cele 3 echipe finaliste va crea o lucrare conform aceluiasi brief creativ si utilizand elemente specifice fiecarui mediu. In urma jurizarii acestei etape se va alege echipa castigatoare.  Lucrarile realizate vor fi transformate in panouri publicitare stradale NESTEA si vor fi expuse in tara.

ZONA DE DESFASURARE SI DURATA CAMPANIEI:

Campania este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei si va avea loc in perioada 07.06.2013 – 03.07.2013 ora 19:00 ora Romaniei desfasurandu-se pe website-ul www.design.nestea.ro.

MECANISMUL CAMPANIEI:

Concursul contine 3 categorii, unde participantii isi pot inscrie lucrarea. Cele 3 categorii sunt:

  1. Interpretare vizuala digitala – participantii trebuie sa inscrie in concurs cu o lucrare executata digital
  2. Interpretare vizuala traditionala – participantii trebuie sa inscrie in concurs cu o lucrare executata traditional3. Interpretare fotografica – participantii trebuie sa inscrie in concurs lucrari fotografice.

Lucrarea trebuie inscrisa in competitie, pe site-ul Nestea, www.design.nestea.ro, la rubrica potrivita, interpretare vizuala digitala, interpretare vizuala traditionala sau interpretare fotografica.

Participantii vor declara pe proprie raspundere, ca lucrarile inscrise sunt originale si ca le apartin intru totul lor, iar participantii categoriei de interpretare fotografica trebuie sa declare si ca toate materialele fotografice folosite pentru lucrarea inscrisa le apartin sau elementele folosite care sunt clar recognoscibile, le apartin lor.

Mecanismul Campaniei consta in crearea si inscrierea pe website a unui design original cu spirala NESTEA, conform Briefului pus la dispozitie pe website.

Lucrarea trebuie inscrisa in format jpg si trebuie sa aiba maxim 5MB.

Concursul se va desfasura in 3 etape:

  1. Etapa 1 – Concurs online:  Participantii isi vor inscrie lucrarile pe site-ul Nestea, in categoria aferenta mediului de lucru ales. Participantii trebuie sa acumuleze minim 15 voturi pentru a se califica in etapa 2.
  2. Etapa 2 – Jurizarea etapei online:  Pentru fiecare categorie, juriul format de membrii inscrisi pe website vor alege cate 3 lucrari finaliste. Cei 9 participanti declarati finalisti vor participa la un eveniment live, unde isi vor demonstra abilitatile, pe data de 11 iulie, in Bucuresti. Cei 9 finalisti vor fi distribuiti in mod aleator in 3 echipe formate din cate un reprezentant al fiecarei categorii. Lucrarile executate la eveniment vor avea un concept unitar, membrii echipelor stabilind in comun acord directia si executia vizuala.
  3. Etapa 3 – Eveniment Live painting:  Fiecare dintre cele 3 echipe finaliste va crea un concept unitar, pe un panou cu dimensiuni aproximative de 3m lungime si 1.5 m inaltime, conform aceluiasi brief creativ si utilizand elemente specific fiecarui mediu. Participantii inscrisi la categoria interpretare vizuala digitala vor ajuta cel putin la conceperea conceptului, in cazul in care nu stapanaesc si tehnici de lucru traditionale.

Participantii inscrisi la categoria fotografie vor avea la dispozitie printuri ale fotografiilor alese pentru dezvoltarea colajului. In urma jurizarii acestei etape se va alege echipa castigatoare. Lucrarile realizate in Etapa 3 vor fi transformate in panouri publicitare NESTEA si expuse pe tot teritoriul Romaniei.

Pentru a participa la Campanie, Participantii trebuie sa urmeze pasii descrisi in continuare:

  • Sa acceseze webiste-ul www.design.nestea.ro;
  • Sa completeze formularul de inscriere (sa completeze campurile : nume, prenume, telefon, email, varsta, localitate, sa bifeze categoria la care doreste sa se inscrie) si sa confirme inscrierea in Campanie.
  • Sa respecte tematica si conditiile puse la dispozitie in Brief-ul de pe website www.design.nestea.ro;
  • Sa isi invite prietenii sa il voteze pentru a strange minimul de 15 voturi pentru a intra in cea de-a doua faza a concursului

Ilustratiile create vor fi disponibile in sectiunea “Galerie” a website-ului , avand un link unic si doua butoane “Voteaza” si “Share”. Fiecare creatie poate fi votata de cei care acceseaza linkul sau care vad lucrarea pe pagina de Home a website-ului. Pentru a vota o lucrare, votantii trebuie sa acceseze website-ul www.design.nestea.ro sa acceseze galeria si sa-si voteze lucrarea preferata. Un utilizator poate orice lucrare o singura data, pe perioada desfasurarii Campaniei.

Lucrarea trebuie sa respecte urmatoarele criterii pentru a fi publicata pe site:

  • a) sa respecte indicatiile din brief-ul disponibil pe website-ul www.design.nestea.ro;
  • b) prin inscrierea in Campanie a creatiei respective, Participantii declara pe propria raspundere ca au drepturi depline de proprietate asupra ei;
  • c) Creatia utilizata trebuie sa fie potrivita pentru a fi publicata pe internet si nu trebuie sa fie obscena sau indecenta (inclusiv si nelimitandu-se la nuditate, pornografie sau vulgaritate), contrara bunelor moravuri, nu trebuie sa contina detalii defaimatoare, cuvinte sau simboluri care sunt jignitoare in general sau in mod direct pentru persoane de o anumita rasa, entitate, religie, orientare sexuala sau grup socio-economic. Acesta nu trebuie sa contina amenintari catre orice terta persoana, loc, afacere sau grup, nu trebuie sa lezeze intimitatea, dreptul la viata privata si/sau alte drepturi ale oricarei terte persoane, firme sau entitate si nu trebuie sa incalce in niciun alt mod legile si reglementarile aplicabile.

Toate ilustratiile inscrise vor fi supuse unui proces de verificare si aprobare de catre Agentia online, inainte de a fi publicate pe site, astfel incat sa fie respectate criteriile enumerate la Art.4.4. Procesul de moderare al ilustratiilor poate dura 48 de ore (in zilele lucratoare) si 72 de ore (in zilele nelucratoare). De indata ce ilustratia a fost aprobata, aceasta va apare in Galeria de pe website-ul www.design.nestea.ro

Clasamentul acestei Campanii se va face la final. Astfel, la sfarsitul Campaniei, vor intra in etapa de jurizare toate lucrarile care au reusit sa stranga minim 15 voturi. Din toate lucrarile ce au obtinut un minim de 15 voturi, juriul Campaniei va alege cei 9 finalisti ai Etapei 2, cate 3 finalisti, pentru  fiecare categorie in parte. La finalul etapei 3 se va desemna echipa castigatoare, precum si clasatii locurilor 2 si 3.

Criteriile de jurizare sunt: respectarea cerintelor din brief-ul pus la dispozitie pe website-ul www.design.nestea.ro, design bine organizat, originalitate, compozitie (sa deseneze folosind cat mai multe elemente), complexitate (sa dea o valoare adaugata spiralei NESTEA). Juriul va fi format dintrun reprezentant al Organizatorului si 4 artisti, datele acestora fiind publice pe site pe tot parcursul competitiei. Jurizarea va avea loc in data de 11.07.2013.

Cele 9 ilustratii castigatoare vor fi afisate pe website-ul www.design.nestea.ro dupa desemnarea acestora.4.8 Participantii la etapa 3 trebuie sa semneze un act prin care cedeaza drepturile de autor in cazul in care lucrarile lor vor fi desemnate castigatoare.

Pentru fiecare accesare a website-ului Campaniei, Participantul va suporta costul accesului la internet, tarif stabilit de furnizorul serviciului.

PREMIILE:

In cadrul prezentei Campanii se vor acorda la final urmatoarele tipuri de premii, a caror valoarea  totala este de 3900 Euro.

  • - 3 vouchere in valoare de 1.000 euro fiecare, pentru cei 3 membri ai echipei desemnate castigatoare in Etapa 3.
  • - 6 vouchere in valoare de 150 euro fiecare, pentru cei 6 membri ai echipelor clasate pe locurile 2 si 3, in Etapa 3.
  • - Voucherele pot fi utilizate in magazinele F64, Faber-Castell si PcGarage.

Premiile se acorda si se pun in posesie doar pe teritoriul Romaniei, catre Participantii care au inscris in prezenta Campanie lucrari castigatoare. Un Participant identificat cu datele personale la momentul validarii, poate castiga un singur premiu pe toata perioada de desfasurare a Campaniei. Lista castigatorilor va fi afisata pe website-ul www.design.nestea.ro dupa validarea acestora. Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei Campanii nu au posibilitatea de a pretinde schimbarea acestora cu alte bunuri, sau sa solicite schimbarea caracteristicilor premiilor sau sa solicite contravaloarea in bani a premiului castigat.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]