Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 7 seturi Eucerin Sun Kids!

Concurs: Castiga unul dintre cele 7 seturi Eucerin Sun Kids!

[like_to_read]

Participa la concurs, raspunde la intrebare si poti castiga unul dintre cele 7 seturi de produse Eucerin Sun Kids constand intr-un spray de protecţie solară pentru copii FPS 50+, o minge de plaja si un ceas pentru copii care te informeaza cand trebuie aplicata lotiunea solara.

Iubim vara, zilele insorite si mai ales razele soarelui care ne ajuta sa ne relaxam şi ne induc o stare generala de bine.

Totusi, expunerea la radiatia solara fara protectie are un impact negativ puternic asupra pielii, atat in cazul adultilor, dar mai ales al copiilor.

Pentru pielea delicata si sensibila a copiilor iti recomandam spray-ul de protectie solara pentru copii Eucerin Sun Kids FPS 50+, care nu contine parfum si este foarte rezistent la apa.

Protectia UVA/UVB foarte ridicata protejeaza pielea delicata a copiilor impotriva arsurilor si leziunilor provocate de soare.

Pentru a participa la concurs completeaza campurile de mai jos si raspunde la intrebarea “Ce vitamina, pe care o contine lotiunea Eucerin Sun Kids FPS 50+, intareste sistemul propriu de de aparare al pielii?”

CONCURSUL SE INCHEIE IN DATA DE 25.07.2013

Extras din regulamentul site-ului: Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara. In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]