Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 5 stick-uri Madd de 8 GB!

Concurs: Castiga unul dintre cele 5 stick-uri Madd de 8 GB!

Acest concurs se va desfăşura pe contul de Facebook Madd Electronics Group in perioada 01 octombrie – 31 octombrie 2013.

Mecanismul concursului:

  1. Da LIKE pe Facebook la poza de concurs de pe pagina  Madd Electroncs Group
  2. Da SHARE pe Facebook la poza de concurs de pe pagina  Madd Electronics Group si pastreaz-o pe peretele tau minim doua saptamani, in perioada 01 octombrie-31 octombrie 2013. Ultima zi de SHARE este 31 octombrie 2013 (inclusiv)
  3. Desemnarea castigatorilor va fi facuta pe 15 noiembrie 2013, cu ajutorul platformei Random.org. Cei care nu vor respecta perioada de mentinere a pozei de concurs pe peretele personal de Facebook, pentru cel putin doua saptamani, vor fi descalificati.
  4. In locul oricarui castigator ales, care nu respecta politica concursului, va fi ales un alt castigator, prin aceeasi procedura (Random.org).

Premiile:

Premiul concursului consta in:

  • 5 stick-uri Madd de 8 GB. Fond premii 280 lei cu TVA. Se pot ridica din magazinul Madd Cluj, sau se pot livra prin coletarie.

Pentru a putea intra în posesia premiului , câştigătorul este rugat sa contacteze organizatorii pe adresa marketing@pcmadd.com.  În cadrul acestui concurs, nu este posibilă înlocuirea premiilor cu contravaloarea acestora în bani sau cu alte beneficii.

PARTICIPA LA CONCURS!