Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 4 seturi de produse cosmetice oferite de Oriflame!
Raspunde la intrebarea de pe site si poti castiga unul dintre cele 4 seturi de produse cosmetice Oriflame, compuse fiecare dintr-o crema de zi cu efect de netezire Ecobeauty, un fard de pleoape marmorat Giordani Gold Venetian Affair si un ruj Giordani Gold Venetian Affair.
Crema de zi cu efect de netezire Ecobeauty
Inovatoare si naturala, aceasta crema antioxidanta de zi cu actiune multiplaajuta la refacerea pielii si sustine bariera sa protectoare, pentru a contracara imperfectiunile. Formula Natural Pro-Blend cu unt din arbore de Shea si ulei organic din nuca de cocos, ingrediente Fairtrade, beneficiaza de un ambalaj etans, ultramodern. Produs testat dermatologic.
Fard de pleoape marmorat Giordani Gold Venetian Affair
Fard compact pentru pleoape, cu efect marmorat si o textura matasoasa si delicata. Este disponibil in nuante calde, intense, si contine particule aurii stralucitoare. Efectul final este de acoperire semi-mata, catifelata. Formula rezistenta si confortabila.
Ruj Giordani Gold Venetian Affair
Ruj cu putere mare de acoperire si o formula unica de perle si pigmenti, infuzata cu particule aurii – pentru un effect de culoare intense si stralucitoare.Continutul de LipAllure hidrateaza buzele si le protejeaza impotriva semnelor imbatranirii, pastrand senzatia naturala de catifelare. Contine FPS 15.
Concursul se incheie in data de 13.10.2012
PARTICIPA LA CONCURS!