Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 3 vouchere pentru echipament Nikon: 5.000 ron, 3.000 ron sau 2.000 ron!

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 vouchere pentru echipament Nikon: 5.000 ron, 3.000 ron sau 2.000 ron!

[like_to_read]

Se cauta fotografia lunii iulie: Solar

In iulie, va propunem pentru concursul Se cauta fotografia lunii tema Solar. Fotografiile vor putea fi incarcate incepand de astazi si pana pe 16 iulie, iar voturile se vor exprima pana la sfarsitul lunii.

Vor exista doua voturi paralele, cu doua premii diferite: votul juriului, care desemneaza fotografia ce va aparea in calendarul Nikon 2014, si votul publicului, care va desemna premiul lunii, un produs sau serviciu oferit de organizator.Pentru Solar, premiul oferit in urma voturilor acordate de catre public consta intr-un  filtru Marumi cu densitate neutra ND8 cu unul dintre urmatoarele diametre (52mm, 58mm, 62mm, 67mm si 77mm).Juriul format din  Marius Vasiliu si  Alin Popescu desemna fotografia lunii in termen de aproximativ doua saptamani de la inchiderea inscrierilor, iar lucrarea castigatorului va fi publicata in Calendarul Nikon 2014, pe fila lunii iulie.Marele premiu la concursul Se cauta fotografia lunii din 2013 consta in 3 vouchere pentru echipament Nikon, 5000 RON pentru locul 1, si 3000 RON si respectiv, 2000 RON pentrulocurile 2 si 3.

Ca de obicei, va dorim cat mai multa inspiratie si creativitate!

Pentru a inscrie fotografia in concurs, trebuie sa o incarcati din contul de pe nikonisti.ro, din sectiunea de concursuri. Dupa data de 16 iulie, puteti vedea si galeria de fotografii inscrise in concurs si le puteti vota pe cele care va plac cel mai mult. Pentru a nu risca descalificarea din concurs, va rugam sa cititi cu atentie  regulamentul concursului.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]

Susține comunitatea Concursuri Online cu un