Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 10 pachete formate dintr-o cutie de Acidostop si o cutie de Calmocalm!

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 pachete formate dintr-o cutie de Acidostop si o cutie de Calmocalm!

[like_to_read]

Castiga unul dintre cele 10 pachete formate dintr-o cutie de Acidostop si o cutie de Calmocalm.

Acidostop este un complex natural, format din carbonat de calciu, carbonat de magneziu si extract de lemn-dulce deglicirinizat. Acest supliment alimentar combina capacitatea de neutralizare rapida a excesului de acid gastric a carbonatilor de calciu si magneziu cu efectul tonic si regenerator al extractului de lemn-dulce deglicirinizat asupra mucoasei digestive.

Acidostop neutralizeaza efectele hiperaciditatii manifestate prin balonare, senzatie de jena, arsura sau greutate abdominala, amelioreaza durerile stomacale si are un efect tonic si regenerativ asupra mucoasei gastrice.

Calmocalm este aliatul impotriva stresului si are efecte benefice asupra starilor emotionale. Acest supliment alimentar, ce are in compozitia sa radacina de valeriana si floarea pasiunii, actioneaza pentru diminuarea simptomelor de tensiune nervoasa si a stresului din viata de zi cu zi, dar si pentru inducerea unei stari de relaxare.

Ce trebuie sa faci?

  1. Like paginii sponsor  https://www.facebook.com/MundoVerdeRomania
  2. Comentariu la articol în care sa raspunzi corect la intrebarea: "Cate produse exista in gama Mundo Verde si care sunt ele?", in care sa specifici si adresa de mail pentru a putea fi contactat.

Concursul se desfasoara în perioada 29 iulie - 16 august.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.

Conditii de participare si Regulament:

- Toti participantii la concurs trebuie sa lase un comentariu la articol. In comentariu se va posta, obligatoriu, adresa de e-mail.

- Vor fi descalificati toti cei care nu respecta tema concursului si cei care folosesc un limbaj vulgar.

- Castigatorii, care sunt anuntati prin e-mail/mesaj, sunt obligati sa raspunda cu un reply in 24 ore. In caz contrar, este extras un alt castigator.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]