Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre 14 Carduri Cadou eMAG, fiecare in valoare de 500 RON!

Concurs: Castiga unul dintre 14 Carduri Cadou eMAG, fiecare in valoare de 500 RON!

Durata campaniei: Campania “ASIGURA-TE CA NU VEI UITA CAND ITI EXPIRA RCA-UL” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei in perioada 26 noiembrie 2012 – 28 februarie 2013 inclusiv.La campania “ASIGURA-TE CA NU VEI UITA CAND ITI EXPIRA RCA-UL” poate participa orice persoana fizica sau juridica care intra pe pagina WEB si completeaza in perioada 26 noiembrie 2012 – 28 februarie 2013 inclusiv toate datele necesare pentru participare la concurs.Participantii trebuie sa detina cetatenie sau rezidenta romana, in cazul persoanelor fizice, si in cazul persoanelor juridice, sa fie persoane juridice romane cu sediul pe teritoriul Romaniei. Varsta minima pentru participarea la aceasta Campanie este de 18 ani impliniti in ziua inceperii Campaniei, respectiv 26 noiembrie 2012. Mecanismul campaniei: 
  • Pentru a participa la Campania “ASIGURA-TE CA NU VEI UITA CAND ITI EXPIRA RCA-UL” , orice persoana interesata trebuie sa intre pe pagina WEB a Campaniei  si sa completeze in perioada Campaniei toate datele necesare pentru participare, adica: Nume, Prenume, E-Mail, Telefon, Numarul de inmatriculare al autoturismului personal, Data de expirare a politei RCA a autoturismului personal.
  • Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.
  • Un participant poate inscrie mai multe autoturisme personale si, implicit, mai multe polite RCA.
  • Un participant se poate inscrie cu cel mult o adresa de e-mail personala.
  • Autoturismele inscrise in pagina de concurs trebuie sa fie inmatriculate in Romania.
  • Se pot inscrie atat polite RCA incheiate prin intermediul sitului www.emag.ro , cat si polite RCA incheiate prin intermediul altor comercianti.
  • Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un id de participare, in functie de care se vor realiza extragerile premiilor; id-ul de participare este numar natural unic; o adresa de e-mail poate primi cel mult un id de participare.
  • Prin inregistrarea in Campanie, participantii isi dau acordul expres pentru utilizarea datelor lor personale si a imaginii in scopuri publicitare.
Premii: Premiile Campaniei sunt:
  • 14 (paisprezce) Carduri Cadou eMAG, fiecare in valoare de 500 (cinci sute) lei cu TVA inclus. Fiecare Card Cadou poate fi utilizat exclusiv pentru achizitia produselor listate pe site-ul www.emag.ro, cu exceptia ofertelor de Turism, Asigurarilor RCA sau a Asigurarilor de calatorie.
Cardul Cadou obtinut de Castigator este transmisibil. Cardul Cadou nu poate fi cumulat cu un alt Card Cadou pentru plata unei comenzi. Pentru a beneficia de reducerea Cardului Cadou, castigatorii persoane fizice sau juridice, vor introduce codul unic de Card Cadou primit prin e-mail, in comanda noua inregistrata. Fiecare Card Cadou este valabil pentru cumparaturi pana la data de 31 decembrie 2013 inclusiv. Un Card Cadou poate fi folosit pentru o singura comanda. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica decat valoarea Cardului Cadou, diferenta nu se reporteaza. Valoarea totala a premiilor este de 7.000 ( sapte mii) lei (inclusiv TVA). Un participant poate castiga cel mult unul dintre premiile Campaniei. PARTICIPA LA CONCURS!