Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele doua blendere Electrolux Easy Compact!

Concurs: Castiga unul din cele doua blendere Electrolux Easy Compact!

[like_to_read]

Daca te-ai saturat sa consumi fructele si legumele simple, poti face un exercitiu de creativitate cu ajutorul blenderului Easy Compact, de la Electrolux. Acesta te va ajuta sa creezi bauturi bogate in vitamine si sosuri savuroase.Te poti delecta cu orice combinatie doresti, tine doar de gustul si de imaginatia ta.

Datorita fortei Vortex, cu performanta excelenta de amestecare si rezultate perfecte si rapide, te asiguri ca toate ingredientele sunt trecute prin cutite ascutite din inox, iar compozitia obtinuta este omogena si deosebit de fina.

Forma ergonomica si suprafata neteda a vasului fac ca blenderul Easy Compact de la Electrolux sa asigure o experienta placuta atat in timpul pregatirii bauturilor, cat si in momentul curatarii. Acesta poate fi spalat in masina de spalat vase, iar cutitele se pot spala separat, fiind detasabile.

Un alt avantaj al blenderului Easy Compact este ca emite doar 81dB, adica unul din cele mai scazute nivele de zgomot de pe piata. Atfel, iti poti incepe dimineata cu o bautura energizanta, fara a deranja somnorosii care mai lenevesc in pat.

Si, deoarece vara este sezonul ideal pentru shake-uri revigorante si smoothie-uri energizante, te invitam sa castigi unul din cele 2 blendere Easy Compact (model ESB3400) oferite de Electrolux, micul secret al celor mai racoritoare bauturi proaspat preparate.

In plus, ai sansa sa castigi si unul din cele 10 fierbatoare de apa Electrolux, pentru prepararea rapida a cafelei de dimineata. Inscrie-te in concurs pana pe 5 august.

Ce trebuie sa faci? Este foarte simplu:

  • 1. Logheaza-te in  contul tau Dietetik.ro (daca nu ai unul deja, inscrie-te  aici).
  • 2. Spune-ne intr-un comentariu la acest articol ce reteta ai pregati cu blenderul Easy Compact de la Electrolux.

Alegerea castigatorilor se face prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org. Pe 6 august intra pe site sa afli daca ai castigat un blender Easy Compact sau un fierbator de apa de la Electrolux.

Pentru detalii suplimentare despre concurs, poti consulta regulamentul disponibil  aici. Ca sa afli mai multe despre produsele Electrolux, intra pe  www.electrolux.ro.

[/like_to_read]