Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 50 de premii formate din produse Himalaya!

Concurs: Castiga unul din cele 50 de premii formate din produse Himalaya!

Intra in colectivitate cu aliati de incredere – Septilin si Koflet!

Mami.ro si Himalaya te invita la CONCURS pentru a castiga unul din cele 50 de premii alcatuite din 1 sirop de tuse Koflet, 1 sirop Septilin si 1 flacon Septilin tablete necesare pentru cura de intarire a imunitatii, 1 Sapun hidratant si 1 Sampon formula fara lacrimi pentru igiena delicata a celor mici.

Ce trebuie sa faci?

Incarca pe mami.ro o fotografie cu micutul tau de la gradinita sau scoala si noi alegem, prin tragere la sorti, 50 de norocosi castigatori care se vor bucura de produsele Himalaya enumerate mai sus. Mult noroc tuturor si va dorim sa treceti bine sanatosi peste sezonul rece!

  • Septilin - tablete si sirop, reduce riscul contactarii gripei si a altor viroze respiratorii ajuntand la formarea sistemului imunitar intr-un mod puternic si echilibrat. Septilin ii protejeaza pe cei mici la gradinita sau scoala, in medii noi, sau in perioadele sensibile care favorizeaza aparitia gripei sau a racelii.
  • Koflet este un sirop de tuse natural cu miere benefic in tusea seaca si cea productiva. Ajuta la calmarea tusei reducand iritatia mucoasei si spasmul bronsic. De asemenea, fluidifica secretiile bronsice facilitand expectoratia.
  • Sapun hidratant pentru copii - curata delicat, reimprospateaza si reechilibreaza balanta de umiditate a pielii. Este fabricat din baza vegetala.
  • Sampon delicat pentru copii – „Formula fara lacrimi”, lasa parul catifelat, stralucitor si usor de pieptanat.

Concursul se desfasoara intre 4 octombrie - 4 noiembrie 2013, iar castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul programului random.org.

PARTICIPA LA CONCURS!