Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 4 premii oferite de salon XS Remodelling!

Concurs: Castiga unul din cele 4 premii oferite de salon XS Remodelling!

Despre ELECTROSTIMULARE

Se foloseste de peste 70 de ani in medicina. Aparatul de electrostimulare genereaza impulsuri electrice, actiunea fiind deci in profunzime.

Silueta beneficiaza prin electrostimulare astfel: creste semnificativ eficienta curei de slabire, pielea se tonifica si isi recapata elasticitatea, piele de pe abdomen, fese, coapese, brate este netezita, muschii se modeleaza, stratul adipos se topeste. Ajuta mult si in probleme de circulatie, eliminand varicele in faza incipienta si stopand evolutia bolii varicoase in stadii avansate.  Te scapa de anumite forme de migrene.

Prin electrostimulare iti cresti tonusul general si buna dispozitie, pentru ca terapia prin electrostimulare creste confortul fizic si elimina stresul acumulat.    30 de minute de electrostimulare inseamna cam 4-5 ore de fitness.

Celulita apare din cauza dereglarii circulatiei sangvine si deci, a aportului de oxigen asupra stratului adipos. Electrostimularea este un ajutor de nadejde in tratarea celulitei.

Imbunatateste circulatia activand schimbul de substante. Prin electrostimulare se intareste si musculatura accelerandu-se in acelasi timp eliminarea celulelor grase.

Electrostimularea singura nu da rezultate miraculoase, cum ar fi o silueta de vis in timp record.  E nevoie si de o cura de slabire, putin masaj si cateva exercitii fizice usoare.

Participa la concurs in perioada 10 octombrie – 11 noiembrie 2013, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 4 premii, oferite de salonul XS Remodelling!

Premiile constau in:  

  • Premiul 1: 1 sedinta cavitatie (20 min) + 1 sedinta radiofrecventa (20 min) + 1 sedinta vacuum (20 min);
  • Premiul 2: 1 sedinta impachetare crema anticelulitica la tunel IR (40 min) + 1 sedinta masaj anticelulitic (30 min);
  • Premiul 3: 1 sedinta electrostimulare (45 min) + 1 sedinta drenaj limfatic prin periaj uscat (50 min);
  • Premiul 4: 1 sedinta ultrasunete (20 min) + 1 sedinta masaj de relaxare (50 min).

Raspunde la urmatoarea intrebare: De cati ani se foloseste in medicina electrostimularea?

  • de 5 ani
  • de peste 70 ani
  • de 10 luni

PARTICIPA LA CONCURS!