Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 23 seturi de produse, alcatuite din: Minceur Intensive Gel pentru remodelarea abdomenului ?i feselor, Minceur Intensive Gel anti-

Concurs: Castiga unul din cele 23 seturi de produse, alcatuite din: Minceur Intensive Gel pentru remodelarea abdomenului și feselor, Minceur Intensive Gel anti-celulitic, Minceur Intensive Loțiune pentru tonifierea coapselor!

[like_to_read]

Scopul concursului este de a promova noua gamă Minceur Intensive în rândul utilizatorilor de  internet români. Concursul poate fi accesat pe pagina de internet.

Perioada de desfășurare a concursului fiind : 10 iunie – 02 iulie 2013.

Acest concurs este deschis oricărei persoane fizice, majore, cu domiciliul în România, care are la dispoziţie o conexiune de internet şi o adresă electronică validă.

Modalităţi de participare:

Fiecare Participant trebuie să se înscrie completând formularul electronic de participare, în care va indica adresa de e-mail, numele şi prenumele şi confirmând înscrierea.

Participanţii au posibilitatea să îşi invite prietenii să participe la concurs, specificând adresele de email ale acestora sau distribuind concursul pe Facebook. Prietenii în cauză vor fi informaţi prin e-mail că sunt invitaţi să joace (să participe) de către un prieten, având posibilitatea să accepte sau să refuze prelucrarea datelor lor cu caracter personal, putând fi redirecţionaţi la rândul lor către interfaţa concursului și, dacă doresc, invita alte persoane să participe.

Adresele de e-mail ale prietenilor trebuie să fie valide. Participarea la acest concurs se limitează la o singură înscriere pentru fiecare persoană (acelaşi nume, acelaşi prenume, aceeaşi adresă de e-mail).

Mai mult, sunt strict interzise captarea de adrese de e-mail, înscrierea unor prieteni fictivi.

Desemnarea câştigătorilor şi acordarea premiilor:

În fiecare zi va fi ales un câștigător : al 100-lea participant din ziua respectivă (de la 00:00 la 24:00 ora locală). Dacă sunt mai puţin de 100 de participanţi pe zi, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica această condiţie pentru a alege un câştigător pe zi conform regulii următoare:

  • < 100 participanţi/zi - câştigă al 50-lea 
  • < 50 participanţi/zi - câştigă al 30-lea 
  • < 30 participanţi/zi - câştigă al 10-lea 
  • < 10 participanţi/zi - câştigă al 5-lea 
  • < 5 participanţi/zi - câştigă al 3-lea

Fiecare câştigător acceptă în mod expres ca identitatea sa și imaginea sa să fie utilizate de către Yves Rocher în scopuri informative în legătură cu concursul, această utilizare neputând conduce la nicio altă compensație în afara setului câştigat.

Câştigătorii vor fi contactaţi prin e-mail şi trebuie să furnizeze datele lor de contact complete în cel  mult 1 lună. Premiile vor fi trimise câştigătorilor prin poştă sau prin curierat rapid, în termen de 2 luni de la primirea datelor lor de contact complete.

Yves Rocher

Premii:

23 (douăzecișitrei) seturi de produse cu o valoare unitară de 330 lei brut, alcătuite din:

  • 1 x Minceur Intensive Gel pentru remodelarea abdomenului și feselor150 ml
  • 1 x Minceur Intensive Gel anti-celulitic 150 ml
  • 1 x Minceur Intensive Loțiune pentru tonifierea coapselor 150 ml

Yves Rocher îşi rezervă dreptul de a înlocui premiile şi/sau alcătuirea setului de produse prevăzute iniţial cu alte premii cu o valoare şi caracteristici echivalente, neputându-se formula niciun fel de reclamaţii în acest sens.

Câştigătorul nu poate pretinde contravaloarea, rambursarea sau schimbarea premiului în nicio situaţie.

Câştigătorii îşi pierd dreptul de a primi premiul în cazul în care oferă informaţii false.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]