Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 20 de rucsacuri oferite de Bucovina!

Concurs: Castiga unul din cele 20 de rucsacuri oferite de Bucovina!

Dacă ne dorim un stil de viaţă echilibrat este important ca, alături de o alimentaţie echilibrată, care să includă toate elementele nutritive de care avem nevoie pentru buna funţionare a organismului, de relaxare şi de puţină mişcare în fiecare zi, să ne şi hidratăm corespunzător. Ştim că este recomandat să consumăm în jur de 2 litri de apă zilnic, însă, alături de cantitatea de apă recomandată, la fel de importanta este şi calitatea apei pe care o consumăm.Consumul de apă minerală naturală ajută la funcţionarea normală a tuturor organelor şi sistemelor, până la nivel de celulă. Studiile referitoare la efectele benefice ale apei pentru organismul uman, recomandă consumul zilnic de apă minerală naturală, cu un reziduu uscat scăzut (cantitate mica de minerale dizolvate), cu un conţinut de minerale echilibrat, precum şi cu un pH cât mai apropiat de cel neutru. Consumul permanent de apă minerală naturală reprezintă alegerea cea mai sigură din punct de vedere al sursei de apă, modului de îmbuteliere şi al certitudinii unui produs de calitate.Apa minerală naturală Bucovina îşi are originea în zăcăminte subterane din Vatra Dornei, situate în zone de tip rezervaţie naturală, izolate de orice activitate umană, de unde izvorăşte în mod natural. Prin conţinutul său echilibrat de minerale şi compoziţia completă a elementelor, apa minerală naturală plată Bucovina asigură exact mineralizarea de care avem nevoie zilnic, fără a exista un exces pe care organismul să trebuiască să-l elimine (un reziduu sec sau total minerale dizolvate de doar 78mg/l). pH-ul de 7,35, egal cu cel al sângelui uman, marchează o apă foarte uşor alcalină, optimă consumului permanent.Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului Alfred Rusescu recomandă apa minerală naturală plată Bucovina pentru prepararea hranei sugarilor, prin faptul că are o mineralizare scăzută, un pH optim şi un conţinut de nitraţi şi floruri sub limitele maxime admise de UE.Consumul de apă minerala naturală Bucovina asigură hidratarea corectă cu un aport optim de minerale, în orice situaţie şi la orice vârstă, indiferent de tipul de activitate depus. Bucovina, echilibrul suprem pentru corp şi minte!REGULAMENT:
  • 1. Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe  www.eva.ro si sa completeze toate campurile din profil. Acestia au posibilitatea sa raspunda corect la intrebare, zilnic.
  • 2. Concursul se desfasoara in perioada 26.10 - 26.11.2012. Premiile oferite sunt 20 de rucsacuri Bucovina. Extragerea este efectuată automat cu ajutorul calculatorului pe data de 26.11.2012.
  • 3. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ele, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, copie dupa cartea de identitate, numarul de telefon si adresa completa, la adresa  concurs@eva.ro, specificand care este premiul castigat si data afisarii pe site.
  • 4. Emailul trebuie trimis dupa adresa de email folosita in crearea contului pe site-ul  www.eva.ro.
  • 5. Realizarea de conturi multiple se considera frauda si atrage dupa sine anularea oricarui premiu castigat.
  • 6. Orice tentativa considerata frauduloasa de catre administratorii site-ului atrage dupa sine anularea oricarui premiu castigat.
  • 7. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.
  • 8. Condiţiile de validare: câştigătorul să fie cetăţean român şi să aibă minim 18 ani împliniţi.
  • 9. Un câştigător nu poate revendica mai mult de un premiu.
  • 10. Nu se acordă contravaloarea premiului în bani.
PARTICIPA LA CONCURS!