Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 10 produse de detoxifiere din gama Polygemma!

Concurs: Castiga unul din cele 10 produse de detoxifiere din gama Polygemma!

Detoxifiere cu  gama Polygemma

Problemele cu care te confrunti zi de zi au un efect daunator asupra organismului tau, chiar daca acestea nu sunt vizibile. Stresul pe care il acumuleaza corpul tau produce efecte deloc de neglijat, printre care si alimentatia necorespunzatoare, pe fuga, nesanatoasa. Organismul ajunge sa fie ingreunat cu reziduuri toxice, care genereaza blocaje metabolice.

In acest caz, detoxifierea este cea mai eficienta metoda, care permite o ”curatare” si o regenerare a organismului, pentru ca acesta sa poata functiona normal si armonios.

Complementar, metoda Gemoterapiei - cu extracte din tesuturi tinere din plante - este una inovatoare si s-a dovedit a fi extrem de eficienta in realizarea detoxifierii la multiple nivele. Detoxifierea  prin gemoterapie este blanda si delicata pentru organism .

Laboratoarele Plantextrakt au creat gama POLYGEMMA  DETOXIFIERE. Fiecare preparat are o actiune complexa, realizand o detoxifiere la mai multe nivele in organism.

  • POLYGEMMA 11 - FICAT DETOXIFIERE: Realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel hepatic si biliar, dar si la nivel renal si respirator.
  • POLYGEMMA 12 - RINICHI DETOXIFIERE: Realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel limfatic si renal, dar si la nivel hepato- biliar si articular.
  • POLYGEMMA 13 - PIELE DETOXIFIERE: Realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel cutanat, dar si la nivel limfatic si renal.
  • POLYGEMMA 14  - ARTICULATII  DETOXIFIERE: Realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel articular, dar si la nivel limfatic, renal si hepato- biliar.
  • POLYGEMMA 15  - INTESTIN  DETOXIFIERE: Realizeaza detoxifierea la nivelul intestinului subtire si gros, cu ameliorarea starii de astenie generata de toxicitatea intestinala.

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga produse pentru detoxifiere a organismului de la  Plantextrakt, fiecare premiu este in valoare de  50 ron.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Ce este Gemoterapia?

  • metoda de realizare a detoxifierii la multiple nivele
  • metoda de realizare a detoxifierii la nivel renal
  • metoda de realizare a detoxifierii la nivel respirator

PARTICIPA LA CONCURS!

  1. Participa la concurs in perioada 02-30 octombrie 2013 si poti castiga unul dintre cele 10 produse de detoxifiere din gama Polygemma!
  2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
  3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 30 octombrie 2013  si este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
  4. Numele castigatoarei va fi afisat pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
  5. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro.
  6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
  7. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

Castigatorii premiilor cu domiciliul in Bucuresti,  vor avea o singura posibilitate de a intra in posesia premiului. Acesta se ridica personal de la sediul eva.ro, in termen de 15 zile lucratoare de la afisarea listei pe site. Premiul va fi inmanat numai in baza buletinului de identitate/cardului de identitate in urmatoarele zile: JOI intre orele 15:00-19:30 si VINERI intre orele 15:00-18:00.Castigatorii care se vor prezenta la sediul eva.ro in afara zilelor mentionate, nu vor putea intra in posesia premiului.

Important! Procedura de revendicare ramane aceeasi pentru toti castigatorii indiferent de domiciliu(se trimite mail de confirmare pe adresaconcurs@eva.ro ( mailul va contine: datele personale,  numar de telefon si o copie dupa CI). Castigatorii care nu locuiesc in Bucuresti, vor primi premiul prin Posta, dupa ce au trimis mail de revendicare.