Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una dintre cele 3 excursii (Geneva, Viena, Lisabona) sau o periuta Oral-B Triumph!

Concurs: Castiga una dintre cele 3 excursii (Geneva, Viena, Lisabona) sau o periuta Oral-B Triumph!

Campania se va desfasura in perioada 23.09.2013 – 29.12.2013 pe intreg teritoriul Romaniei.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la aceasta campanie, o persoana trebuie sa acceseze site-ul http://dentalhealth.csid.ro/, sa vizioneze materialele video ale campaniei, sa urmeza una din cele 2 optiuni:

  1. Pentru a intra in CONCURSUL “cumpara o periuta electrica Oral-B si devii membru in CLUBUL INOVATIEISa achizitioneze o periuta de dinti electrica Oral-B sau accesorii pentru aceasta de pe: http://www.emag.ro/ si sa revin pe site pentru a introduce pe langa datele personale si codul unic de achizitie primit o data cu finalizarea procesului de cumparare online, cu scopul de a intra in concurs pentru a castiga una dintre cele 3 excursii.
  2. Pentru a intra in CONSURSUL “daca nu esti decis, poti castiga o periuta electrica Oral-B” Sa isi exprime dorinta de a experimenta o curatare dentara revolutionara si sa se inscrie in concurs pentru castigarea unei periute electrice Oral-B.

O persoana se poate inscrie de multiple ori in concursul la finalul caruia se pot castiga 3 execursii, in baza unor coduri unice de achizitie a produselor listate pe :  http://www.emag.ro/. Fiecare cod introdus, independent de cate produse se afla achizitionate in comanda ce apartine acelui cod, reprezinta o inscriere in concurs. O persoana se poate inscrie o singura data in concursul prin care saptamanal de poate castiga o periuta de dinti electrica Oral-B, in baza unei adrese de e-mail unice. O persoana poate castiga o singura data un premiu, in ambele concursuri.

Modalitati de premiere:

In functie de varianta de participare aleasa la concursul “Experimenteaza o curatare dentara revolutionara in 2 minute”, dintre cele 2, participantii pot castiga:

  • O excursie pentru doua persoane la Geneva prin tragere la sorti automata, Joi, 31.10.2013, ora 23.59, dintre toti cei care au achiztionat produse Oral-B e pe emag.ro, listate pe link-ul http://www.emag.ro/ si au facut dovada achizitiei prin inregistreaea codului impreuna cu datele personale pe Site, in perioada desfasurarii concursului.
  • O excursie pentru doua persoane la Viena, prin tragere la sorti automata, Sambata, 30.11.2013, ora 23.59, dintre toti cei care au achiztionat produse Oral-B e pe emag.ro, listate pe link-ul http://www.emag.ro/ si au facut dovada achizitiei prin inregistreaea codului impreuna cu datele personale pe Site, in perioada desfasurarii concursului.
  • O excursie pentru doua persoane la Lisabona , prin tragere la sorti automata, Duminica, 29.12.2013, ora 23.59, dintre toti cei care au achiztionat produse Oral-B e pe emag.ro, listate pe link-ul http://www.emag.ro/ si au facut dovada achizitiei prin inregistreaea codului impreuna cu datele personale pe Site, in perioada desfasurarii concursului.
  • O periuta electrica Oral-B pe saptamana din totalul de 14 periute oferite ca premii pe perioada concursului, prin tragere la sorti automata, saptamanala, in fiecare Duminica la ora 23.59, dintre toti care au intrat in concurs de la inceputul campaniei si pana la data prezentei trageri si NU au fost castigatori in saptamanaile anterioare.

Premiile:

Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt :

  • O excursie la Geneva 
  • O excursie la Viena
  • O excursie la Lisabona
  • 14 periute Oral-B Triumph 

PARTICIPA LA CONCURS!